Göğüs sıkıntısı

Arkadaşlar merhaba . Öncelikle bu gğne kadar beni bir çok konuda bilgikendiren her arkadaşa çok teşekkür ederim . Yıllarca çeşitli sebeplerle ara ara da olsa sporumu yapıyorum . Bu işi artık hayatımın bi oarçası haline getirmeme rağmen bir sıkıntı var ki belkide bu beni üzerken aynı anda kamçılıyor . Her ne kadar diğer arkadaşlar kadar büyük bir sorun olmasa da herkesin kendince sıkıntıları oluyo elbet . Göğüs bölgem hep yapılıdır ve çok çabuk tepki veriyor ancak göğüsümdeki sivrilik artık beni atletsiz gezemez hale getirdi . Öncelikle lütfen jinekomasti diyip geçmeyin çünkü değil . Benim sizden ricam bu göğüsü uygun hale getirmek için öneriler . Bu harekette olabilir kilo vermede siz nasıl doğru bulursanız :)
emydy9am.jpg

u9eju6ev.jpg

Bunlar tişörtlü hali
a2y8a5up.jpg

aqade8et.jpg

Ve bu da göğüs uçlarının sertleşmiş hali ki keşke hep öyle kalsalar :))

my6ate4e.jpg

Bu arasa boy:166 kilo :70

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

göğüs tamamen dolmadığı için giydiğin kıyafet en yüksek bölgeden şeklini almış ki buda senin istemediğin görüntüyü veriyor.yağ seviyen fazla.kas kütleni arttırmak için sıkı sistemler gir.ayrıca göğüs her açıdan çalıştırılmalı ki dolu bir görüntü elde edebilesin.

Normal anteramnın haricinde bacak gunu olabilir. tersine gergi antremanı ile sonuc alabilirsin. yanında biri olması gerekir. Normal Bench Press. normalde son set kaldırdıgın kilonun 5 kilo altı agırlık takarsın. 10 defa normal bench press yaparsın. yerine koymazsın bu sefer arkadasın agırlı hava kaldırır ve sen 10 sn gibi yani yavasca agırlıgı gosune indirirsin. burda onemli olan agırlıgı arkadasının kaldırıp seninde cok yavas gogusune indirmen. yerinden kalkmazsın hızlı bir sekilde 5 er kilo agırlık dusurulur ve aynı sekilde tekrarlanır. taki bar kalana kadar bu tekrarlanır. hic rest vermeden hızlı olmanız lazım. en son bar kaldıgında gucunun yettigi yere kadar bunu basman ve gucun bitince aynı sekilde co yavas gosunu indirmen. tersi gergi anteramanını herkes yapabilir cabuk sonuc verir. 1-2 ay icinde sekle girer gogusun.

göğüs tamamen dolmadığı için giydiğin kıyafet en yüksek bölgeden şeklini almış ki buda senin istemediğin görüntüyü veriyor.yağ seviyen fazla.kas kütleni arttırmak için sıkı sistemler gir.ayrıca göğüs her açıdan çalıştırılmalı ki dolu bir görüntü elde edebilesin.

Çok teşekkür ederim hocam kiloda bi etken sanırsam. Peki şurası zayıf kalmış oraya çalış veya şuraya çalışırsan görüntü düzelir diyebilceğin yerler var mı ?

Normal anteramnın haricinde bacak gunu olabilir. tersine gergi antremanı ile sonuc alabilirsin. yanında biri olması gerekir. Normal Bench Press. normalde son set kaldırdıgın kilonun 5 kilo altı agırlık takarsın. 10 defa normal bench press yaparsın. yerine koymazsın bu sefer arkadasın agırlı hava kaldırır ve sen 10 sn gibi yani yavasca agırlıgı gosune indirirsin. burda onemli olan agırlıgı arkadasının kaldırıp seninde cok yavas gogusune indirmen. yerinden kalkmazsın hızlı bir sekilde 5 er kilo agırlık dusurulur ve aynı sekilde tekrarlanır. taki bar kalana kadar bu tekrarlanır. hic rest vermeden hızlı olmanız lazım. en son bar kaldıgında gucunun yettigi yere kadar bunu basman ve gucun bitince aynı sekilde co yavas gosunu indirmen. tersi gergi anteramanını herkes yapabilir cabuk sonuc verir. 1-2 ay icinde sekle girer gogusun.

İlgin için çok teşekkür ederim hocam hepsini tek tek kaydettim . Sanırsam göğüste bir yayılma olucak böylece çünkü şuan şekillenmediğinden toplu ve büyük görünüyo olabilirler mi ?

İlgin için çok teşekkür ederim hocam hepsini tek tek kaydettim . Sanırsam göğüste bir yayılma olucak böylece çünkü şuan şekillenmediğinden toplu ve büyük görünüyo olabilirler mi ?

Bu sadece gogus tarafını soka sokacak. alıskın olmadıgı haraketlere vucudun tepki vermesi saglanacak. normalde bu 5 aylık bir surec. her ay yeni bir round eklenir bu antremana. ama sen bunu yapsan yeterli olacaktır. Sen bir kez dene. ilk seferde anlayacaksın ne oldugunu :D

Bu sadece gogus tarafını soka sokacak. alıskın olmadıgı haraketlere vucudun tepki vermesi saglanacak. normalde bu 5 aylık bir surec. her ay yeni bir round eklenir bu antremana. ama sen bunu yapsan yeterli olacaktır. Sen bir kez dene. ilk seferde anlayacaksın ne oldugunu :D

Okurken bile gerildim hocam kaslarda aynısını yaşayacak eminim :) tekrar teşekkür ederim iyi forumlar :)

Bu arada senin vucut yapın crosfitt antremana uygun. (ben bir crossfit ci olarak :) )sıkıcı kardio hareketlerinide hayatondan cıkarmıs olursun. ama crosfit yapma kararı verirsen multivitamin destegi alman sart. Antreman agır gecer ama zevklidir. Ben agrasif ve hızlı antramanları seviyorum.
Bodybuilding.com - MFT28: Greg Plitt's 4-Week Military Fitness Trainer By MET-Rx

Bunu hocam da söylemişti okuluma yakın bir yer var aslında önümüzdeki eylülde başlayıp ciddi tempoyla gitmeyi düşünüyorum şimdi başlarsam yazın kesintiye uğrayacak çünkü

Bu yazdıklarımızı okuyan bir suru genc kardesim var. Plajda yururken salına salına yurumek isteyen veya yeni baslayan, baslamayı dusunen. Benim Senin gibi yası genc ister sisman ister zayıf olsun, arkadaslarıma tavsiyem. Hem zihinsel, hem bedensel gelisim saglayacagınız spor dallarına yonelmeniz. Zaten belirli bir sure rutin spor yapıp dogru besnelildiginde bu is zaten oluyor. Onemli olan birden sisip. kur kullanıp (steroid) insan oglunun olmaması gereken bir kas kutlesine sahip olmak degil. Yaradan zaten gereksekseydi bize onu verirdi :) Hem zihinsel, hem bedensel guclenip sekle girmek, igne vurulup yan etkileri yok deyip kendini kandırmak degil. Crossfit bu yuzden onemli. Olayı rutinden cıkartıp, kardiovaskuler harekleri icinde barındırması, kondisyonunuzun cok yukselmesi. aynı anda bircok kas gurubunun aynı anda calsıması.

Decline benc press ve decline dbell press. Bunun tek ilacı

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence genetik olarak gögüs yapın iyi,hatta diger bölgelere göre gögüs daha iyi gelişmiş,çok dar tshirt giyiyorsun sorun bu o gögüse large tshirt olur jinokomastide yok rahat ol

bence genetik olarak gögüs yapın iyi,hatta diger bölgelere göre gögüs daha iyi gelişmiş,çok dar tshirt giyiyorsun sorun bu o gögüse large tshirt olur jinokomastide yok rahat ol

Dikkat edicem hocam teşekkür ederim peki alt göğüs çalışmasıyla bi toparlama olur mu sence ?

Dikkat edicem hocam teşekkür ederim peki alt göğüs çalışmasıyla bi toparlama olur mu sence ?

genel olarak yağ oranı düştügünde dahada şekillencek,üst orta alt hepsini orantılı çalışmalısın,öncelik sırası orta üst alt olmalı

Bu forumda birkac arkadasta ve bendede var bu sorun meme ucu yağlı. Ne kadar define olsakta geçmiyor çözüm bilen varsa paylaşsin lütfen

Back
Yukarı