Göğüs Kaslarım Çok Geniş!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coldice
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayağı heyecanlandım göğüslerim çok büyük derken........arnoldun göğüsleri aklıma geldi ama sonuç bayağı komik oldu.....geçen de bi arkadaş trapezlerinin büyüklüğünden şikayetçiydi bi baktım trapez yok.....millet bi accaip :D :D :D

3 yıllık mesajımı tartışıyorsunuz arkadaşlar.:)

ama yinede komik yaa şu salon hocalarıda az değil atıyom benim kol 45 cm se hoca bi ölçer 55 cm ha gayret oğlum arnoldu geçecen fln olmuyo yani

3 yıl geçmiş yalnız aradan adam bi foto koyuyomuş üçgen vücut mors oluruz :D

selam

ben tarihine bakmadım doğrudur sadece göğüs genişiliği pekte zarif göstermiyor arkadaşlar ben bu kiloyla 34 numara kot pantolan giyorum bana diyorlar senin 95 olman sanki yeterli gibi böyle olurmu ben göğüs kafesim geniş diye yıllarca sporlamı ilgineyeyim bana sıkılaşacak bi teknik söyleyleyin lütfen toparlansın ama şişmesin
saoolun iyi akşamlar

spor zaten bir yaşam biçimidir. 3-5 aylık spor yapacaksan hiç yapma daha iyi. sanıyomusun ki 5 ay spor yaptın istediğin şekle girdin ki bu 5 ayda zor, bırakınca yıllarca hep öylemi kalacak??

Arkadaşlar bende de aynı sorun var. yaklaşık bir ay önce jinekomasti ameliyatı oldum ama göğüslerim sanki aynı gibi. sadece uçlarını kesip bırakmış gibi duruyor. yukarılardan da bayağı etli göğsüm yada yağ mı bilmiyorum. göbek de var ama kilo olrak fazla değilim yani dışardan bakan kimse ne kilolu adam demez. fotoğraf koysam yorum yapar mısınız? ameliyat işe yaramadı mı diye korkuyorum açıkçası.

Arkadaşlar bende de aynı sorun var. yaklaşık bir ay önce jinekomasti ameliyatı oldum ama göğüslerim sanki aynı gibi. sadece uçlarını kesip bırakmış gibi duruyor. yukarılardan da bayağı etli göğsüm yada yağ mı bilmiyorum. göbek de var ama kilo olrak fazla değilim yani dışardan bakan kimse ne kilolu adam demez. fotoğraf koysam yorum yapar mısınız? ameliyat işe yaramadı mı diye korkuyorum açıkçası.

lütfen paylaşırsan sevinirizthums:

işte böyle birşey iyi çekemedim ama.

Eklentiler

• fds.jpg
    fds.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 447
  • fgdx.jpg
    fgdx.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 429
  • gfg.jpg
    gfg.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 438