kim dedi:göğüs içi çok boş doldumak için nasıl çalışmam lazım.bir dönem üst göğüs zayıftı onu doldurdum.ama şimdi de göğüs içi çok açık.ne yapmalıyım.
dar tutus bench'te kaldirdigin agirligin normal bench press ile ayni olmasi enteresanmis??? normalde dar tutusta tricepslere cok daha fazla agirlik bindigi icin daha az kilo kaldirilabiliyor, bunu anlamadim :?:kim dedi:dar tutus bench i zaten çok ağır kilolarla yapıyorum.hatta normal benchteki kadar kilo kullanıyorum.dumbell fly hareketini belkide yanlış yapıyorum.ne kadar sıkıştırsam sıkıştırayım hissetmiyorum.onu düzeltip , flexor ın yaptığı hareketi deniyecem bir süre.insallah işe yarar.yardımlarınız için teşekkürler.
uzun bir süre normal bench press yapmadım 8 ay kadar.Ama dar tutuş benchi çalışmayı bırakmadım.bench presse tekrar başladım.3 ay oldu ama hala ikisinide aynı kiloyla kaldırıyorum.yoksa mantıklı olanı benchle arada 20-30 kilo fark olmalıydı.dar tutuş benchi herkese tavsiye ederim.tricepsi cidden büyütüyor.tabi aynı oranda bicepste çalışılmazsa benimki gibi komik bir kola sahip olursunuz.biceps 1/4- triceps 3/4 gibi bir oran var.acaliss dedi:dar tutus bench'te kaldirdigin agirligin normal bench press ile ayni olmasi enteresanmis??? normalde dar tutusta tricepslere cok daha fazla agirlik bindigi icin daha az kilo kaldirilabiliyor, bunu anlamadim :?:kim dedi:dar tutus bench i zaten çok ağır kilolarla yapıyorum.hatta normal benchteki kadar kilo kullanıyorum.dumbell fly hareketini belkide yanlış yapıyorum.ne kadar sıkıştırsam sıkıştırayım hissetmiyorum.onu düzeltip , flexor ın yaptığı hareketi deniyecem bir süre.insallah işe yarar.yardımlarınız için teşekkürler.
kim dedi:dar tutus bench i zaten çok ağır kilolarla yapıyorum.hatta normal benchteki kadar kilo kullanıyorum.dumbell fly hareketini belkide yanlış yapıyorum.ne kadar sıkıştırsam sıkıştırayım hissetmiyorum.onu düzeltip , flexor ın yaptığı hareketi deniyecem bir süre.insallah işe yarar.yardımlarınız için teşekkürler.
köprücük kemiğinin 10-15 cm altına indiriyorum.TANTO dedi:kim dedi:dar tutus bench i zaten çok ağır kilolarla yapıyorum.hatta normal benchteki kadar kilo kullanıyorum.dumbell fly hareketini belkide yanlış yapıyorum.ne kadar sıkıştırsam sıkıştırayım hissetmiyorum.onu düzeltip , flexor ın yaptığı hareketi deniyecem bir süre.insallah işe yarar.yardımlarınız için teşekkürler.
Dar bench press yaptığın zaman ağırlığı göğüsünün neresine indiriyorsun ??
z barda çok dengeli olmuyor.z barlar malum çok fazla ağırlık takınca kelepçeleri dönüyor denge tamamen kayboluyor.fırat 26 dedi:bence z barla dar bench pres yapıp agır kiloda daha sonra yana acıs yapmalısın dambılla.....normal barla yapma bench presi
Çok haklısın.Bende kendimi üzmüyorum kravat takıp kapatıyorum boşluğu :lol:poetwhitebird dedi:Dediğin gibi uzun çalışmış ve hala dolmuyor diyorsan bence hiç kendini üzme çünkü ne yaparsak yapalım yenemeyeceğimiz bir güç var o da GENETİĞİMİZ .Belki de çoğumuz göğüs kaslarımızın nereye kadar gelişebileceğini tam olarak bilemiyoruz.O kadar uzun bir süreç ki bu mutlu aşk yoktur sözü gibi mutlu body'ci yok..javascript:emoticon('
')
Wink
poetwhitebird dedi:Dediğin gibi uzun çalışmış ve hala dolmuyor diyorsan bence hiç kendini üzme çünkü ne yaparsak yapalım yenemeyeceğimiz bir güç var o da GENETİĞİMİZ .Belki de çoğumuz göğüs kaslarımızın nereye kadar gelişebileceğini tam olarak bilemiyoruz.O kadar uzun bir süreç ki bu mutlu aşk yoktur sözü gibi mutlu body'ci yok..javascript:emoticon('
')
Wink
ilk resimde ki kadar değil bendeki açıklık.o kadar olsa zaten çoktan bu sporu bırakır baleye falan başlardım yada estetik manyağı olurdum.juy cutler o küçük vücuttan nasıl öğle kocaman bir adam çıkarmış bizde başlasak mı atık şu steroide.doğal yollardan nereye kadar.hsd dedi:bide profesyonel bir vücutcuda gösterelim bu örneği bakalım benim söylediklerimi doğrulaması açısından juy cutler çok genç yaşta başladı ve kullanmadığı steroid ona küser oda bu yüzden hepsini kullandıama yidene genetiğinin önine geçememiş aradaki boşluk neredeyse hala aynı gibi fazla büyük bir boşluk yok ancak dolmuşta değil göğüs büyümüş ancak boşlukta çatıda büyümüş
![]()