Kalorisi oldukça düşük ilk defa diyette kalorimi alicam diye yemekten cenem ağrıdı [emoji1]yeşil mercimek favorim![]()
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Full bodyden ziyade powerlifting tarzi deadlift squat benchpress overhead press egzersizleriyle tum vucut gelistirebilir yada benzer 5x5 programi uygulanabilirHocam full body A/B split program iskeleti örneği verebilir misiniz
Yanında bir de 250 gr makarna olunca düşünün birde high carb vegan diyetimin full day eating videosunu bu gun çektim kisa zamnda yayinlayacagim ordada görürsünüz zaten çektiğim dramı [emoji1]200 gram mercimekten yemek yapıyorum 800 kalori falan oluyor. Bir tencere yemek oluyor ama![]()
6 aydır falan sanırım ölçmedim bilemiyorum Boyum 1.80 onu biliyorum en azındanKolun kaç cm? Bir de boyunu öğrenebilir miyim?
Öncelikle yorum yaptiginiz ve elestiriniz icin teşekkür ederimöncelikle selamlar
bulk dönem için yaptığın 3.videoyu merak edip izledim ve kafama takılan noktalar var
sormak istediğim şu , bu sporda 3 yılı dolduran insanlar değil bu işten anlayan insanlar örnek olarak verdiğin programı yada onu yakın herhangi bir programı gerçekten uygular mı sence ?
evet emek vermissin , uğraşmıssın , vaktini harcamışsın vs. gerçekten saygı duydum
ama
vücudumuzun en büyük kas gruplarından olan bacak için 25 set , sırt içinde 21 set girerken ; kol için 35 set girmek mantıklı mıdır?
yada şöyle söyleyeyim kol için 35 set girecek herhangi bir tanıdığın var mı?
programın bana fazlasıyla ilginç geldi ,
kesinlikle yanlış anlaşılmayı istemem amacım sataşmak , kavga çıkarmak değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
spor ve okul hayatında da başarılar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum
butt wink hakkında video yapar mısın