Full-Body Evde Antreman Gunlugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stygia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor salonuna kaydimi yaptirdim,gec oldu cunku 1-2 hafta baska spor salonlari aradim ve bulamadim,zaten cok yogundum. Bugun ilk antremanimi yaptim,hocalar cok ilgililer ancak fazla ilgililer. Bugune kadar hep kendi programimi hazirlayip yalniz calistigim icin hocalarin beni kucumseyip istedigim hareketleri yaptırmamalari hosuma gitmiyor,bi sekilde anlasacagiz artik. Bugün ki antreman hafifti. 2 aydir spor yapmadigim icin zorlamadim,full body calistim. Salondaki hocalar serbest agirlik kullanmama pek hos bakmiyolar,"yasimdan" dolayi. Neyse artik bakalim bu hafta da cok yogun olacak ama burda yazdigim programlara devam edecegim. Dondugumden beri 5 kg verdim :( yemekle bi sorunum oldu malesef. Neyse artik toparlariz.

Bende ramazanda 3 kilo vermişim ya neyse toparlıcaz artık :D

Son yazdigimdan beri 4 kez antreman yaptim, bunlar alisma ve adaptasyon antremanlariydi. Hocalarla konustum ve sorunumu anlattim,birlikte program cikardik.
Bu gunden itibaren ki antremanlarda asagidaki program uygulanacak;

Leg press, Leg curl
Bench press,Butterfly
Pull up, Cable row
Shoulder Dumb. Press, Lateral raise
Lying tricep ext, Push down
Scott curl, Hammer curl

Agir bir program oldu ancak dedigim gibi cok agir olmayacak adaptasyonu saglamak icin cunku cok fazla guc dususu oldu malesef.
72 kilo geldim almanyadan simdi ise 67 kiloyum :/ olcumler yaptirdik % 18 yag cikti sanirm baya kas kaybettmisim.
3x12 olarak yapacagim her hareketi,yeni programi 2ye bolecegiz ve eksik kas gruplarini ekleyecegiz.

Bugun pahali bi yemek alisverisi yaptik,artik beslenmem de cok siki olacak. Hadi bakalim hayirlisi :)

Leg press, Leg curl
Bench press,Butterfly
Pull up, Cable row
Shoulder Dumb. Press, Lateral raise
Lying tricep ext, Push down
Scott curl, Hammer curl

Programi dun uyguladim. Gecen cumartesi basladim, bugun ve p.tesi gitmedim antremanlara 5 gun iyi oldu sanirim adaptasyon hizli olacak.
Bugun tenis antremani vardi ilk defa,baya ozlemisim malesef vuruslarim da korelmis :D cuma sali carsambalari teni antremani var artik. Cuma kesin giderim ama carsamba sali bilemiyorum.
Onun disinda dun ki antreman gayet hos ve seri gecti. Fazla hareket olmasina ragmen salon hocasi her hareketi ve nedenlerini ozellikle anlatti, beni de ikna etti.
Baya agrim vardi bugun :p
Yarin erkenden bi antreman yapmayi dusunuyorum. Agirliklardan bahsetmek gerekirse, bench I 25-30 girdim, shoulder press 5 lateral 2,5 triceps ext bos bar ve bicepslere 5kg giriyorum.
Makinelerdeki agirliga dikkat etmiyorum zaten bazilarinda yazmiyor. Goguse dips eklemeye calisacagim onumuzdeki antreman. Yakinda bi enkaz fotosu atarim :p

Selam arkadaslar,
1 hafta daha gecti. Gorunum olarak eski formumu yakaladim sayilir. Kaldirdigim agirliklar da bi 2-3 antreman sonra yakalarim.
Suan kilolar baya dusuk yakin zamanda insallah arttiracagim. Ayni anda tenis antremanlarima da devam ediyorum. Haftada 4-5 antreman yapiyorum. Tenis dahil degil tabi buna.
Onun disnda beslenme de iyi gidiyor. Bakalim 1-2ayin sonunda neler olacak :)
Hareket agirlik tekrar

Lep press 50kg 12+13+20
Leg curl makinenin 1,2,3(takili oldugu kat) 15+14+14
Bench Press 25,30,35 12+14+14
Butterfly makinenin 1,2,3 14+12+13
Barfiks makinesi 30,25,25kg(takili oldugu agirlik)
Cable back row 30,35,40kg 14+14+18
Shoulder press 5,7.5kg 12+13+12
Lateral raise 1.5,2,2.5kg 14+14+12
Scott Curl 0+2,5kg 15+15+12
Hammer curl 5kg 12+12+12
Lying tricep ext 0+5kg 14+14+12
Rope pushdown 15,20kg 14+14+12

Biraz karisik oldu ama onemli degil bu aralar detayli giremeyecegim ama hayirlisi artik. Sinav haftasib, ayram yaklasiyor nolur bilmiyorum.

Mesajim olsun.

Back
Yukarı