Fotograftaki vücut hakkında bir soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan srhn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence alıntı yapıp cevap saydığın adamınkim olduğunu bilmedenbu tarz konuşma. sitedeki bir çoküe aynı şeyi yapıyor. bilgi anlamında söylüyorum cebinden çıkartır. siteyi opkumasına gerek yok. benim atlamamda hata fakat kime bu tarz soru sorduğumuzu bilelim.

biraz sert çıkmış olabilirim,alıntı yaptığım arkadaş kusura bakmasın.Ama yazdığı biraz şevk kırıcı sanki,para supllement steroid olmadan olmaz vss.. orta seviyeye çıkmış birine ek besin şarttır doğru ama yeni başlayanlar için hırs azim falan kar etmez tarzı cümle moral bozucu olabilir.

bu arada benim ne bilip bilmediğimi de kimse bilemez,mesaj sayısına bakarak anlaşılmaz bu.

neyse,gerginlik çıkmasın,alınan olduysa geri alıyorum sözlerimi.

Son düzenleme:
Bakın kimsenin şevkini kırmak vs niyetim yok,sadece basit gerçekleri söyleyerek insanları şimdiden uyarıyorum...bu sporda fazla zeki olmanız gerekmez,fazla yeteneklide(ağırlık kaldırmak için ellerinizin ve bacaklarınızın olması yeterlidir),her gün saatlerce idman yapmanızda gerekmez,genetik sadece çatınızda fayda sağlar...bu spor için beslenmeniz,supplement almanız ve müsabık ya da hardcore sanız steroid kullanmanız gerekir...bunlarda beslenmeside supplementide steroidide para demektir.Herkes voleybol oynayamaz yetenek gerektirir,basketbolda futbolda yüzmede ama bizim bu sporumuzda sadece ne kadar bütçe ayırabileceğin önemlidir...Umarım bu sefer anlaşılmıştır.

haklısın,ben sadece yeni başlangıç,halk arasında atletik görünecek 6 aylık 1 yıllık bir vücut için demiştim,"kasları şişmemiş de vücudu şişmiş" cümlesinden anladığım vücut için konuştum, ama kendimi ifade edemedim sanırım.bu sporu gerçek anlamda yapmak için para şart,haklısın.

Neyse fazla uzatmadan ufakta olsa tartışma çıkmasına sebep olduğum için özür diliyorum.

Konuyla alakalı yeni gördüm jarhead sağolsun cevap vermiş,bakın 2*2=4 bodybuilding=para... mithat canın önceki resimleri ile 1 yıl sonrakilere bakın anlarsınız demek istediğimi,genetiğim var diye sizi kandıranlara protein tozu bile almadım diyen yalancılara inanmayın...bu spora yeni başlayan biri hiç bir şey yapmayan biri hızlı gelişir,ama bir süre sonra durur,aynı yerde sayar ,her optimum serious mass aldığınızda yok 5 kilo aldım yok 2 kilo o zaman 10 paket bitir 50 kilo almış olursun,bunun mantığı var mı???...kimse hayal kurmasın ve maddi gücü yoksa hırs yapmasın diye yazdım bunu...supllementsiz ve steroidsiz bodybuilding olmaz fitness de olmaz sadece beden eğitimi dersi olur....
Para gerektridigi dogru ama nekadar para?
Supplementsiz olur mu olur ama cok zor olur. Ha supplement olrsa tadindan yenmez.
Steroid icinse, acele eden, bu is icin gerekli sabiri gosterme yetisinden yoksun, aceleci bircok vucutcunun mantigina dusmussun. Su fotodaki resimden cok daha sahane dogal vucutlar gostereyim gel. hatta o resimdeki elemanin benim gozumde vucut gelistirme anlaminda degeri yok.
Supplement gerekli ama:) Oda hani cok para deil be dost, aylik 200 liralik supplement sana yeter de artar.

Jarheadin dedigi gibi forumun eski tadi kalmadi.
Nerde o ayazlar, pump foreverlar, blitzler, karasanlar...

Bakın kimsenin şevkini kırmak vs niyetim yok,sadece basit gerçekleri söyleyerek insanları şimdiden uyarıyorum...bu sporda fazla zeki olmanız gerekmez,fazla yeteneklide(ağırlık kaldırmak için ellerinizin ve bacaklarınızın olması yeterlidir),her gün saatlerce idman yapmanızda gerekmez,genetik sadece çatınızda fayda sağlar...bu spor için beslenmeniz,supplement almanız ve müsabık ya da hardcore sanız steroid kullanmanız gerekir...bunlarda beslenmeside supplementide steroidide para demektir.Herkes voleybol oynayamaz yetenek gerektirir,basketbolda futbolda yüzmede ama bizim bu sporumuzda sadece ne kadar bütçe ayırabileceğin önemlidir...Umarım bu sefer anlaşılmıştır.
Dostum diger mesajimin ustunu bu mesajini okuduktan sora siliyorum.
Musabik kavramini koyman steroidi aciklamak icin iyi olmus, cunku diger mesajinda mithad canin su vucudu icin bile steroid gerektigini dusunmek bana cahil sakasi gibi geldi. Simdi taslar yerine oturdu, bu mesaji yazman yanlis anlasilmayi gidermek icin iyi oldu.

Back
Yukarı