srhn o nasılbir mantık iri olmak istiyorum yapılı ama kas olmuycak diosun nasıl olacak o. mantık nerden nasıl geliyo anlamadım. ama senin istediğin hafif bulk define bir vücut istemiyorum diyorsun. tabiiki hiçbirşey o kadar kolay değil. define olmak kolaymı.
bakın daha önce verdiğim örnekte açıkladım. arkadaşım zayıf ama fotograftaki adamdan 2-3 kat daha fazla kas var. ben şuan spor yapsam arkadaş gibi zayıf ama kaslı olucam. bunu istemiyorum. tabiki kas olucak ama benim için önemli olan vücudun iri olması. bu adam benim arkadaşımdan 2 kat daha iri ama arkadaşım bundan 2 kat daha kaslı. ve benim istediğim iri olmak. bilmem nasıl anlatabilirim başka türlü
bakın sorum çok basit. fotograftaki gibi olmak için 180 boya kaç kilo olmak gerek ve hangi kasları çalıştırmam gerek. forum yeni başlayanlara yardım etmekten çok ukalalık yapanlarla dolmuş.
fotodaki kişinin sadece omuzları iyi. kalan bölgeler ortalama. kutluhana katılıyorum. yüzmeyle uğraşanların vücut şeklinde. bu arada srhn bu arkadaş o omuzlarla tişörtün altından veya üstünden her zaman iri görünür. çünkü omuz başları iri.
srhan iyi güzel de alıcı gözle bakınca iri deltoidler tamam. ama trapezleri deltoide göre geride bence. o omuza göre kollarda geride. göğüs geride. latis ve sırtın da geride olduğunu düşünüyorum. vücut orantılı değil.
eğer sadece iri omuz diyorsan havuzda yüz ve sağlam bir omuz programına başla. yüzdüğün için cardio da olur, kilo almazsın.