speedtouch
Üye
evet arkadaşlar 14.04.2012 tarihinde Flexor hocamız yeniden online olmuştur, umarım bizleri tekrardan bırakmaz ve engin bilgileri ile bizleri beslemeye devam eder...
Flexor hoca forumun şuan ki halini gördüğünde online olduğuna pişman olup kapatır pc yi![]()
FleXoR forumun duayenlerinden artık eskisi gibi mesajlarını göremiyoruz. En son MK7 birkaç mesaj attı onunda başına talihsiz bir olay geldi.
Bence forumun hali o kadar da kötü değil forumda gayet bilgili onlarca üye var. Eskidende 3-5 aylık macera peşinde koşan yüzlerce bilgisiz üye vardı bunlar pek önemli değil. Önemli olan forumun iskeletini oluşturan bilgili üyelerin forumda mevcudiyetini koruyabilmesi. Bu üyeler eskisi kadar fazla olmasada forumda olduğunu düşünüyorum.
@speedtouch
O zaman yöneticiler Schwarzxxl ve Flexor gibi hocalar özel üye statüsünde kalıp paylaşım yapacaklar, yeni modlar göreve alınıp, temizleme işininde aradan çıkmasını sağlayabilirler
flexor hoca
gelde bizi bilginle aydınlat
valla merakla bekliyorum yorumlarını
@speedtouch
aynen dediğn gibi 3-5 günlük adamlar beslenme uzmanı antrenör-mr.olimpia yorumcusu- steroid gurusu- vegan karşıtı oluyor
tabikide kimse paylaşım yapmaz herkes onlarla polemiğe giriyor çünkü
forumun yeni ama iyi üyeleride yok artık
sultanmehmed bile girmek istemiyor artık ki kendisi bu foruma aşık birisionu zorla ikna ettim de bir video koydu
ben de öleyim yani farkındadır herkes artık yorum dahi yapmaya çekiniyorum vegan biri başlık açmış herkesin onu desteklemesi cesaretlendirmesi gerekirken bazıları onu veganlıktan vazgeçirmeye çalışıyor hatta veganlığın sosyetik amerikan bir iş olduğunu aslında veganların gizliden et yediklerini bile iddia ediyorlar
yani kusura bakmayında ben soğuyorum artık çünkü nerde mesaj atsam göbekli yağlı vegansın sen sus tarzı mesajlar görüyorum ben kimseye frank zane yım demedım yada vücudum çok iyi demedim ama veriğim bilgier doğrudur emin olun çünkü bunun üzerine eğitim alıyorum sürekli araştırıyorum dedim o kadar
r10 da dönmicekmiş![]()
hocalarımla konuşacam foruma üye olsunlar bilgili üye görsün forum aydınlatılmaya ihtiyacı var bu forumun
@speedtouch hani sakın kendimi övüyorum gibi algılamayın bir ara bende forumu braktım 10 gün kadar faceden olsun burdan olsun her gün 10 larca mesaj aldım anabolik foruma bir girdimki aman aman yani günlerce düzeltmek için uğraştım sonra da
bencede bir avuç adam kaldık zaten mantıklı bari biz sahip çıkalım![]()
çok ciddiyim hocaların ve sen aşka bir siteye üye olun,gerçekten bu forumun bilgili üyelere ihtiyacı var çünkü, başka bir forumu kirletebilirsin ama senden rica ediyorum bizim forumu rahat bırak...
valla kim kirletiyo forumu ona yüce türk milleti karar verecek benim milletim iyiyi kötüyü ayrıcak güçtedir hocalarım foruma üye olmayı kabul etme lutfunda bulunacak mı bilemem ben teklif edeyimde.