Flexor göğüs antreman

off sezonda yani şuanda toplamde kilo başına 1.5 x105 kg yim 157 gr gibi bir protein almaktayım. ortalama 3000- 4000 kalori almaktayım. karb yazın az kışın yuksek tutarım. tatlı,ekmek,hamur yemem yaklaşık 10 yıldır ekmek yemiyorum. beyaz et tercihimdir pirinç pilavını mutlaka antremandan önceki saatlere dağıtırım antremandan sonra et ağırlıklı beslenirim. kahvaltıyı çok sağlam yaparım.

off sezonda yani şuanda toplamde kilo başına 1.5 x105 kg yim 157 gr gibi bir protein almaktayım. ortalama 3000- 4000 kalori almaktayım. karb yazın az kışın yuksek tutarım. tatlı,ekmek,hamur yemem yaklaşık 10 yıldır ekmek yemiyorum. beyaz et tercihimdir pirinç pilavını mutlaka antremandan önceki saatlere dağıtırım antremandan sonra et ağırlıklı beslenirim. kahvaltıyı çok sağlam yaparım.

Gerçekten de şaşırdım kaldım. 157 gr protein ve öyle bir kütle. Genetiğinizin de büyük bir etkisi var o zaman.

Gerçekten de şaşırdım kaldım. 157 gr protein ve öyle bir kütle. Genetiğinizin de büyük bir etkisi var o zaman.

Bunun nedenı flexor'un artık genetık sınırlara yaklasması ve bunu bıldıgınden hacım ıcın kendını cok kasmaması olabılır..Yanı var olanı koruyup sekıllendırmeye calısıyor olabılır..Dedıgınız gıbı genetıkte etkılı tabı..

Flexor kötü örnek oluyorsun:)

Sonra görenler böyle yüksek ağırlığın altına bilmeden etmeden tek başına girecek, pert olup kalacaklar.

Şaka bir yana süper olmuş. Tebrikler.

Başımda biri olduğunda gözüm o kişiye kayıyor konsantre olamıyorum. o yuzden genelde kimsenin olmadığı saatte çalışmak tercihimdir. böylece diğerlerini engellememiş olurum.

yardımsız 150 kg gerçekten müthiş bir kas kütleniz olmalı bu kadar deneyim bilgi hepsinin hakkını veriyorsunuz Türkiyedeki çoğu adam hocayım diye geçiniyor ama tam anlamıyla hoca size denir bence gerek forumda verdiğiniz bilgiler keşke istanbulda olsaydı salonunuz ne yapar eder gelirdim 200 250leride görürsünüz inşallah hocam fazlasını söylemek düşmez bize :)

yardımsız 150 kg gerçekten müthiş bir kas kütleniz olmalı bu kadar deneyim bilgi hepsinin hakkını veriyorsunuz Türkiyedeki çoğu adam hocayım diye geçiniyor ama tam anlamıyla hoca size denir bence gerek forumda verdiğiniz bilgiler keşke istanbulda olsaydı salonunuz ne yapar eder gelirdim 200 250leride görürsünüz inşallah hocam fazlasını söylemek düşmez bize :)

1. sayfa güncellendi 170 ve 180 kg lik çalışmalarıda ekledim

hocam pirinç'in dışına çıktınız mı peki hiç, bulgur mesela?

bu arada yeni koyduğunuz videoları da izledim ve maşallah diyorum aman nazar değmesin :) üst göğüs dambıl presste bi dambılı 2 kişi taşıyor :D

Son düzenleme:
bulgurda yerim ve hatta bulgur pirinçten dsahada iyi.

onun için sormuştum işte zaten:D bulgur vitamin ve mineral bakımından pirinçten oldukça üstün olduğu için %90 blugur yersem %5 pirinç %5 de makarna yerim ben.:o

supplement olarak kullandıklarınız varsa onları da paylaşabilir misiniz?

Vücut geliştirmenin hakkını vermek bu demek galiba..Çok büyük bir değersiniz hocam,Allah kuvvetinizi arttırsın.

Saygılar

tebrik ederim sizi hocam ..bu gücün sırrı nedir? :)

Back
Yukarı