Muti5757 konuşma uslübuna dikkat et,saçma neye göre kime göre saçma?Bu sporda netlikler yoktur,saçma olup olmadığına da sen karar veremezsin ki,girip bakarsan '' https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/15-ayin-sonunda-geldigim-nokta-79793.html '' bu işten az çok anladığımı anlarsın.Ben ukalalık yapmak istemem ama 15 yaşında bu spora bu kadar yüklenmenin bence çok doğru yanı yok,''bence'' dedim bak.Yine iyi beslen,düzenli uyku alışkanlığın olsun,zararlı bağımlılıklardan uzak dur,ama haftada 4-5 gün salona gidip bu kadar olayı abartmak biraz garip.Ayrıca dediğine cevap vereyim,sen ne kadar savunursa savun,kemik yaşı ve gelişimi bu sporda çok önemlidir.15 yaşında bir birey ağırlıkların altına girerek gelişimine bile zarar verebilir.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:18 ----------
Ayrıca 18-19 yaşında yapacağın 4 yıllık vücut,19 yaşında başlayıp 1.5 senede yapacağın vücuttan daha geride olacaktır.Nedeni ise kemik gelişimin tamamlanmaya yakın olması,hormon seviyelerindeki yaşa bağlı artış,beyin olarak ve düşünce olarak gelişmek,olaylara daha açısal yaklaşabilmek ve şartlar bakımından düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın,tekrar söylüyorum forumda üslubuna dikkat et.
Öncelikle üslup konusunda birşey diyemem haklısın karşımdakinin yaşça benden büyük olduğunu unutup o anlık ani sinirle biraz gereksiz bir yorum yaptım ama şu konuda sana katılmıyorum.18-19 yaşlında yapacağın 4 yıllık vücud 19 yaşında başlayıp 1.5 senede yapacağın vüuttan daha geride olacaktır.Kesinlikle buna katılmıyorum örneğin Jeff Seid örneği? 14 yaşında başlamış adam 18 yaşındaki vücudu ortada ha adamın maddi durumu iyiydi ailesi destek oldu vs birçok faktör var ama Jeff Seid örneğini bir kenara bırakırsak çevremde bunun canlı örnekleri var.Ben 17 yaşındayım 16 yaşından beri bu sporla uğraşıyorum inan boyum pc başında sürekli birşeyler yiyip saatlerce online oyun oynadığım günlere nazaran baya bir boy attım gelişimimdende oldukça memnunum.Eğer bir kişi gelişemiyorsa hatayı kendisinde aramalı bu arkadaş illaki biryerlerde hata yapmıştır herşeyi 4/4 lük yapıpta gelişemeyecek adam yoktur dünya üzerinde bana göre 10 yaşında olsa bile.15-16 yaşları bu spora başlamak için gayet uygundur bana göre genede saygı duyuyorum düşüncene.Bir özür borcum var sana gene özür dilerim önceki yorumum için.