Favori Hareketiniz Hangisi ?

Square

Üye
Herkesin favori hareketleri vardır hani en çok geliştirdiğini idda ettiğiniz olmazsa olmaz hareketleriniz nedir ?

Mesele benim
butterfly mach
z bar curl
Dips ve halat
Squat
Deadlift

Hepsini ayrı seviyorum ama bir tanesi varki küçük bir adım önde digerlerinden" ayakda yapılan dumbell curl ", tişörtu cikartiyorum yaparken o kollara on omuza göğüslere karina bayılıyorum pump haline yaparken hareketi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsini ayrı seviyorum ama bir tanesi varki küçük bir adım önde digerlerinden" ayakda yapılan dumbell curl ", tişörtu cikartiyorum yaparken o kollara on omuza göğüslere karina bayılıyorum pump haline yaparken hareketi

bende severim onu ah şu bilekler ağrımasada yapsam

O bilek ağrısını bilirim .
Deadlift , pull up, farmers carry gibi bilek tendonlarini güçlendirici hareketleri yap ağrıdan eser kalmaz 2 haftaya

O bilek ağrısını bilirim .
Deadlift , pull up, farmers carry gibi bilek tendonlarini güçlendirici hareketleri yap ağrıdan eser kalmaz 2 haftaya

farmers ne hocam deadlift yapıyorumda o kadar bileğe vurmuyoki pull up yapamam baya sıkıntılı

Farmers walk yazicaktim yanlış yazmisim, eline dumbellari alıyorsun yürüyorsun salonda, pullup neden sıkıntıli ?? deadlift te 110 -120 kg lerden sonra bilek lerde işin içine girer

Farmers walk yazicaktim yanlış yazmisim, eline dumbellari alıyorsun yürüyorsun salonda, pullup neden sıkıntıli ?? deadlift te 110 -120 kg lerden sonra bilek lerde işin içine girer

pull up yaparken sakatlarım biyerimi dips yaparken bile yüzkere düşünüyuorum :D farmers walk benimde favorim . 110 120 ye bende ulaşamadım deadlift :D bel fıtığı olurum heralde kaldırsam :D

Barbell Curl ve Close Grip bENCH pRESS

Paralel bar dips,barfiks ve overhead press

Dumbbellarla farmers walk biraz sakat sanki turkiye de en iyi trap barla yapilir bence

Back
Yukarı