f bar

Tebrilkler Flexor, çok iyi gördüm seni, ikinci resimde bir bütün olarak kalınlığın özellikle dikkat çekiyor.
O çeşit barı hayatımda ilk kez görüyorum, barla hammer curl yapmanı sağlayan bir sistem sanırım, eee, branchialidisler neden öyle olmuş, daha iyi anlaşılıyor.
O barı tornacıya mı yaptırdın? Piyasada bulunabilecek birşeye benzemiyor!

evet bu bar hammerde iki adeleyi dengelemeye ve birbirlerinden güç alarak daha fazla ağırlık ve daha fazla kasılmaya sebeb veriyor.

Fazla var mı? :lol:

-Resime baktığımda ilk dikkatimi çeken flexor'un kolları ondan sonra da bar :) Tutacak kısımların üstüne eli desteklemek için birer geniş pul yerleştirilebilir aslında. Ağır kilolarda yardımcı olabilir.
-Bu arada flexor hocamın boyu kaç acaba?

Arkadaşlar konu saptığı için konu içeriği olan f barı başlık yaparak diğer açılan konuyu bozmamak adına kaydırdım soru ve görüşleriniz ile buradan devam edebiliriz.

Evet boyum 1.75 wrestler (karasan hafızana hayranım)
bu barda ağır kilolarda içine geçip kitlenen çift ayaklı bir T aparatı var onu kullanıyoruz.

İkinci resimdeki sisteme benzer bir sistem benım salonda var hareketın adını tam bılmıyorum ama oturduktan sonra ayrı bır kolla agırlıkları bacakların uzerıne serbest bırakıyosun tutacak yerlerden hem kolları calıstırıp hemde kalf calısabılıyosun sanırım tam aynı sıstem olmasada benzer ozellıkler gosterebılır..

-Betreyal sen galiba oturarak yapılan kalf makinesinden bahsediyosun. Foto tam çıkmadığı için yanlış anlamış olabilirsin. Bu sadece bi bar. alt tarafı yok yani. Bu kolların yan kısımlarını çalıştıran bir egzersiz (Hammer Curl) Senin dediğin de kalfları özellikle soleus denilen alttaki üçgen bölgeyi çalıştırır. Kolla bir ilgisi yok yani.. ;)

benim avatardaki barın aynısı :)
hatta o bar
ilk gördüğümde cok ilginc biseye benziyordu,flexor çalıştı dedim bide ben bakayım
gercekten cok iyi etki ediyor.
salonda daha ilginc aletlerde var.ilerleyen zamanlarda koyarsan iyi olur flexor :)
o fotolarıda çeken bendim galiba :)

-Betreyal sen galiba oturarak yapılan kalf makinesinden bahsediyosun. Foto tam çıkmadığı için yanlış anlamış olabilirsin. Bu sadece bi bar. alt tarafı yok yani. Bu kolların yan kısımlarını çalıştıran bir egzersiz (Hammer Curl) Senin dediğin de kalfları özellikle soleus denilen alttaki üçgen bölgeyi çalıştırır. Kolla bir ilgisi yok yani.. ;)

Evet zaten bahsettıgım makına calf ıcın ben tutma pozısyonu benzıyo dıye soylemısıtm. :)

Çok iyi bir fiyata almışsın neredeyse benim mal ettiğim fiyat bu bar özellikle zaman zaman kullanıldığında dış tarafı ve koldaki ölçüyü çoşturuyor. fakat zaman zaman boyutlarını yazarmısın

barın uzunluğu: 85cm
dikdörtgen kısımın uzunluğu: 43 cm
tutma yerlerinin uzunluğu: 13 cm

Bugün antrenmanımı bu barla yaptım çok rahat ve kullanması zevkli.. Tricepsi çok güzel izole ediyor ve biceps çalışırken Flexor'unda belirttiği gibi önkola baya yükleniyor.

hocam bicepslere solenecek söz yok fakat bicepslere göre önkollar biraz zayıf gözüküyor gibi acaba önkol ölçünüz ne kadar?
40,5 civarı geliyor tüylü ve solaryumsuz olduğum içinde özür dilerim :) dirseğimdeki çıkıntıyı fark etmişsinizdir genelde ilerlemişte olur vede tenisçilerde raket dirseği

Eklentiler

• flf.jpg
    flf.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleme:
40,5 civarı geliyor tüylü ve solaryumsuz olduğum içinde özür dilerim :) dirseğimdeki çıkıntıyı fark etmişsinizdir genelde ilerlemişte olur vede tenisçilerde raket dirseği

ooo hocam önkolda baya iyiymiş demek ki bicepsin büyüklüğünden resimde küçük gibi gelmişti bana.hocam sitede arama yaptım fakat tam bir sonuç bulamadım önkol çalışmalarındaki hareketler ve set sayıları ne olmalı acaba.

Back
Yukarı