O adamda felaket birsey, takip ediyorummerak ettim programini..
12 haftalik programi var bb.com da Bodybuilding.com - Mike O'Hearn's Power Bodybuilding: The 12-Week Program
O adamda felaket birsey, takip ediyorummerak ettim programini..
Sert program12 haftalik programi var bb.com da Bodybuilding.com - Mike O'Hearn's Power Bodybuilding: The 12-Week Program
Sert program![]()
Bence su anki programin cok iyi exsisman, sadece tekrar sayilari biraz arttirilabilir. Stronglift tadinda takilabilirsin mesela squat'ta 2-3 rep gucten baska bir sey vaad etmiyor, 5'e cekilebilir. Bana kalirsa deadlift ve row ayni gun anlamli degil, cunku row formu deadlift'e cok yakin, ben o yuzden hang clean ekliyorum, ultramegasuperhyper wide grip pull up ve chins firlatiyorum bir de, deadlift ile birlikte tadindan yenmiyor.
Yaşlı teyzeler niye rahatsız oldu, spor salonu değil de huzur evimiymiş![]()
ilginç salonmuş, demek birde yanında mike o'hearn olsa üst kat ile alt kat birleşecekDeadlift yere indirirken cok ses cikariyormusum. Ayni böyle 4:20 dakikaya dikkat
Salon ikinci katta. Alt kat yüzme havuzu var. Yüzme havuzundaki personel yukari sikayete bile geldi; Agirligi yere birakinca Lamba sönüyormus ve sivalar dökülüyormus. Artik ne kadar dogru bilemem . Cok tuhaf bi yer
Arka omuz icin bu bent over yerine barbell rear delt raise daha etkli olmaz mi ?
Bir de bu shoulder press ile ohp arasinda fark yok sanirsam ?
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Deadlift yere indirirken cok ses cikariyormusum. Ayni böyle 4:20 dakikaya dikkat
Salon ikinci katta. Alt kat yüzme havuzu var. Yüzme havuzundaki personel yukari sikayete bile geldi; Agirligi yere birakinca Lamba sönüyormus ve sivalar dökülüyormus. Artik ne kadar dogru bilemem . Cok tuhaf bi yer
o kadar çene çalınırkende zor oluodurben ağılıkları hafif sert bırakınca yere üst kattan kalabalık deilken biri düştü sanıolar
allahtan yerin dibinde salonda pek bi dikkat çekmıo yoğunlukta
eskiden boşken gitmeye özen gösteririmdim artık kalabalıkken gitmek gerekio
![]()