Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arka kol da Lying Triceps Dumbell - Dumbell French - Ağırlıklı Dips(Arka Kol) uygulamayı düşünüyorum doğru olurmu. Sırt-Kanat için evde yapabileceğim 2 hareket var barfiks ve one dumbell row başka ne yapabilirim evde
forumda bu konuyla ilgili gayet açık ve net ve çok faydalı bir başlık zaten var. Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
adminler genelde böyle durumlarda "1 dakikanızı ayırıp arama yapın" der ve konuyu kilitler. Fakat ben diyorum ki sadece 10 saniyeni ayır ve önce arama yap. forumda aratmak zor geliyorsa google'a merak ettiğin soruyu ve yanına bodyforumtr yaz (genelde bo bile yazsan google zaten anlıyor hemen, o da yormaz seni yani.) emin ol %99 sonuç alırsın.
Yukarıdaki linklerde evde yapılacabilecek antrenman örnekleri mevcuttur. Lütfen inceleyiniz. Eğer hala cevap bulamadığınızı düşünüyorsanız sorunuzu uygun bir başlık altında sorunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.