alper orhan
Üye
ßen De 13 yaşındayım siz neler önerebilirsiniz şuanlık şınav çekiyorum acaba dumbell set önerebilirmsiniz veya nekadar lık ağırlık kaldırma? bench_Obench_O
ßen De 13 yaşındayım siz neler önerebilirsiniz şuanlık şınav çekiyorum acaba dumbell set önerebilirmsiniz veya nekadar lık ağırlık kaldırma? bench_Obench_O
4x20 yapma,eğer 4x8 hafif geliyorsa bu fazla ağırlık basmadığın içindir dumbbell leri kilolarını arttır,sadece bu programı bende yapıyordum,öyle çok iyi bir vücudum olmadı ama şimdi salona başladım,bu programı yapmamın çok artısını gördüm
Eyvallah, ama bende sadece 3 kiloluk ağırlıklar var. Başka bir alternatif yok.
3 kilolukla 20 çeksem, 6 kilolukla 10 çekmeme denk gelmez mi?
Ağır kilolarla daha az set yapmak, düşük ağırlıkla daha çok set yapmak aynı değil midir?
İyi günler.Bende evde 5kglik dumbell ile flexor hocamızın çalışma programını yapıyorum.Ayrıca şınav mekik barfikste çekiyorum.Sizce ne zamana kadar kaslı bir yapım olur.Selamlar...(Boy ve kilo hakkında yorumlarınızı bekliyorum)
Not:Yaş:18
Boy:1,67cm
Kilo:74kg
Benimde 8 kg lık iki dumbelim var ve pazartesi-salı-perşembe-cuma-cumartesi günleri çalışıyorum.Genelde bütün hareketleri aynı gün yapıyorum omuz-kol-göğüs hepsini bir günde yapıyorum.Sizce haftanın 5 günü iyimidir,birde bütün hareketleri aynı anda yaptığım için bir zararı olurmu