Evde dumbell ile çalışma programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Arkadaslar,

Eagle flies ve dumbell fly farkli hareket mi yoksa ayni mi? Eagle flies aradim ama bir bilgi bulamadim.

Bu hareketlerin nasil yapildigi ile ilgili bir fotograf veya video linki vermeniz mumkun mu?

Simdiden tesekkurler.

dumble ile çalışma

ozky'ninde dediği gibi 3 set 8 bir set için tekrar sayısı demek..8 tekrar yapacaksan son 2-3 tekrarda seni zorlayacak yani son tekrarları zor çıkarabileceğin ağırlıkları seçmelisin.bunu deneyerek bulacaksın ama hareketin formunu bozmadan yapabileceğin kilolardan bahsediyoruz tabiki..

spora bugun basladım. başlangıç olarak 8 kg dumbell aldım 12x3 yapıyorum sağ kolum 12 ye kadar zorlanmıyor ancak sol kolum 7 -8 den sonra cok zorlanıyor bunun sebebi nedir acaba. bu arada yeni başlayan biri olarak sorum olacak ne kadar çok calısırsam o kadar faydasımı olur yoksa gunde 1 2 saat yeterlimidir. ( yani 4 - 5 saat çalışmam daha iyimi olur yoksa kötümü )

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim forumu bir kaç saattir karıştırıyorum.
Konu başlığında,
Setleri Yeni başlayacaksanız bir ay boyunca 3 x8 2. 4x8 3 aydan sonra 12-10-8-6 şeklinde yapabilirsiniz.
Böyle bir anlatım var.Burada kast edilen 3 x8 2. 4x8 ve 12-10-8-6 ifadeleri nedir?
Evde çalışmaya başlamak istiyorum elimde 10 kiloluk bir dumbell var.Sanırım ilk çalışma için biraz ağır daha hafiflerinden de alacağım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:40 ----------

İlave olarak kaçar kiloluk dumbell almam gerekir, boyum 1.81 kilo 85.

merhaba,bi sorum var barfiks şınav dips mekik ile düzenli bir gün yapıp bir gün dinleniyorum protein tozu kullanmıyorum kahvaltımı güzel yapıyorum kahvaltıdan sonra tahin pekmez bal reçel yiyorum spordan önce-sonra(bazen önce bazen sonra) meyve salatası yiyorum...
acaba böyle vücudum hacim alırmı,kalıbım biraz zayıf kalıplanırmıyım ? saygılar

iyi günler.ben 37 yaşında 172 boyunda 69 kilo ağırlığında bir erkeğim.sadece kardiyo ve mekikle sonunda karın kaslarımı çıkartabildim.şimdi biraz kol ve göğüs yapmak istiyorum.10 kg dambılım var.şöyle bir program yaptım.
ön kol:25*4 set
arka kol:25*4 set
göğüs:15*2 set
omuz:15*2 set.
haftanın 4 günü çalışacağım.bolbol protein alıyorum.biraz hacimlenmek istiyorum o kadar.tavsiyeleriniz nelerdir.teşekkür ederim.

teşekkürler programı uygulama başlayalı 3 hafta oldu.
sitedeki bir çok makaleyi okuyup bilgi sahibi oldum.
devamında sizlerle yine paylaşacağım.

Oturarak yaparsanız haraketi etkili kas grubuna daha rahat dağıtırsınız; örnek olarak hammer haraketini ayakta yaptığınızda haraket ağırlaşmaya başladığında bir süre sonra belinizden destek alırsınız.

Beyler Birşey Sorucam Benm yaptığım bir program var dün yapmadım Bir sorun olurmu ? Soru Gereksiz olabilir Sadece merak ediyorum..

Abi hareketler küçük bir sehpa yardımıyla yapılıyor onun yerine sırtımızı yatağa koysak bel ve bacağı aynı şekilde getirsek olur mu ya da sehpayla başka hangi ev eşyasını aynı şekilde kullanabiliriz ?

merhaba profesyonel abilerim evimde bir adet uzun bar 2 adet kısa bar toplamda 30 kilo plakalar ve bir adet barfiks demirim var bana bu aletlerle vücudumu etkili bir şekilde geliştirip kaslandırıcak ve güçlendiricek program yazar mısın ? :))

Merhaba Flexor abi. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html 'da vermiş olduğunuz Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı'nı uygulamaya çalışıyorum. Göğüs,kol ve omuz programlarında rahatım ancak Arka kol programını çok zor uygulayabiliyorum. Örnek olarak; " Dumbbell French " hareketinde 3 tekrarı geçemiyorum 4 kilo ağırlıkla bile, geçsem bile hareket eksik oluyor. Ne yapmam gerekiyor 5 kilo ile 3x8 yapmam için ??

Son düzenleme:
Okudum zaten o konuyu ve kafamı biraz daha karıştırdı. Ama hala fitness ve bb nin farkını tam kavrayamadım. Wing Tsun sanatıyla uğraşıyorum ve bu dövüş sanatı iri kıyım biri olarak zor yapılır ve hız gereklidir bu sporda. Bu yüzden sadece fitness düşünüyorum. Ama google da felanda araştırma yapmama rağmen detaylı bir bilgi yok. Ancak kendi anladığım kadarıyla ve düşündüğüm kadarıyla

http://resim.bayathaber.com/images/vc3bccutge.jpg

Bu vücut istediğim vücut ve fitness bunun gibi bir şey oluyor sanırım.

http://www.atilimsport.com/images/body_building.jpg

Bu tarz sonuna kadar irileşme vücudu büyütmede body building oluyor. Yanlışım varmı?

Son düzenleme:
Okudum zaten o konuyu ve kafamı biraz daha karıştırdı. Ama hala fitness ve bb nin farkını tam kavrayamadım. Wing Tsun sanatıyla uğraşıyorum ve bu dövüş sanatı iri kıyım biri olarak zor yapılır ve hız gereklidir bu sporda. Bu yüzden sadece fitness düşünüyorum. Ama google da felanda araştırma yapmama rağmen detaylı bir bilgi yok. Ancak kendi anladığım kadarıyla ve düşündüğüm kadarıyla

http://resim.bayathaber.com/images/vc3bccutge.jpg

Bu vücut istediğim vücut ve fitness bunun gibi bir şey oluyor sanırım.

http://www.atilimsport.com/images/body_building.jpg

Bu tarz sonuna kadar irileşme vücudu büyütmede body building oluyor. Yanlışım varmı?

fitness la bb nin hareketleri aynıdır tek fark beslenmedir fitness da light ve yağsız beslenirsin kilo aldırmayacak şekilde ama bb de çoğunlukla et ile beslenirsin yanlış bilmiyorsam bench_O

merak ettiğim bişe var ben sıkı diyete başlıcam vermem gereken 15 kg var elimdede 20 kglık dambıl var , haftanın 5 günü cardio olarak yüzmeye gidecem bu hareketleri yaparsam kilo verme sürecinde faydasını görurmuyum bide günleri nasıl ayarlamalıyım

Back
Yukarı