ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi yapma ya tadı çok kötü :D töbe töbe günah olucak şimdi :D bende meyve kesip koyayım içine bari yoksa böyle yenmiyo :D

İçine 10 tane falan bebe bisküvisi atıyorum ve süt ile tüketiyorum. Ancak öyle tadı güzel oluyor.

Onu bulamam ki ya :D en iyisi ben bir daha yulaf felan almıcam gerek yok abi ya 100 gr yulaf yicem diye içine 400 gr elma + mandalina attım :D

geçen gün bir kase yulaf ezmesini bilendırla iyice ufalayıp hardline çilekli protein tozu ile karıştırdım. onu da yoğurda karıştırıp imha ettim :P tadı fena olmadı. yemesi de bayağı kolay oluyor bebek maması gibi aynı davsiye ederim.

Yemenin yolunu merak edenler. Mixere sütle beraber lifalifi koyun bir tane de muzu dilimleyin. Muzlu süt gibi olacak. Mixerde karıştırın afiyetle için. O ağzınızda geviş getirdiğiniz günlere elveda

Blender ım falan yok,yarın 100 gram+yağsız süt+yarım ölçek whey ile deneyeceğim.
Tam ölçek whey atarsam eminim karışmayacak ve çökecek.

Yahu ne gerek var böyle fantazilere :) Yarım tatlı kaşığı bal ve sütle karıştırınca harika bir tadı oluyor.Bu şekilde her zaman yiyebiliyorum ve uzun süre yemeye devam edeceğim gibi görünüyor.

Bende içine fındık fıstık badem ceviz kayısı incir ne bulduysam attım 2 paket lilife 1 pakette meyveli müsliyi karıştırdım her sabah 3-4 yemek kaşığını kadar kâseye koyup üzerine şırıngayla pekmez enjekte ettikten sonra süt ekleyip yiyorum. :D 3-4 saat tok tutuyor beni rahat.

ben her gün yulaf ezmesi yerdim mutlaka 1 bardak kadar
son 10 gündür kendimde bir halsizlik hissediyordum, antremanlarda ufaktan bir verimsizlik seziyordum
sonradan çaktım olayı yulaf ezmesini 2 haftadır falan kesmiştim

besinlerin ve supplementların kişiden kişiye çok fark ettiğini biliyorum ama antremandan 1 saat önce 1 bardak yulaf ezmesi üzerine bol su için. 1 ay boyunca her gün bunu uygulayın. bende gerçekten çok fark ediyormuş, ama ben hep yediğim için farkında değilmişim.

Back
Yukarı