Bende bu markayı kullanıyorum konusu varmı forumda bilmiyorumda fiyatıda uygun 3 liraydı 3 lira 10 kuruş olmuşben bugun bim de buldum TEKSÜT diye bir marka yag oranı 100gr da 1.1 protein 18.6 bence gayet güzel tadıda hosuma gitti uzun zamandır yagsızını bulamamıstım.
Ben gimsadan açık alıyorum lor peynirini. Pek farketmez kanımca markası vs. sonucta hepsi ayni yaģsiz ve tuzsuz
hangi bim ?ben bugun bim de buldum TEKSÜT diye bir marka yag oranı 100gr da 1.1 protein 18.6 bence gayet güzel tadıda hosuma gitti uzun zamandır yagsızını bulamamıstım.
Ben seval caddesinden alıyorum ama her magazada vardır sanırım sonucta aynı ürünler satılıyor evet fiyatıda 500gr 3.10 tl Balıkesirbirlik peynircide 1000gr 4 tl di ama cok yağlıhangi bim ?
Hangi şehir ? İzmir de yok da ondan sordum.Ben seval caddesinden alıyorum ama her magazada vardır sanırım sonucta aynı ürünler satılıyor evet fiyatıda 500gr 3.10 tl Balıkesirbirlik peynircide 1000gr 4 tl di ama cok yağlı
BİM olmadigi bi sehir varmis efsane gibi kesin vardir bi yerde gozunden kacmistirHangi şehir ? İzmir de yok da ondan sordum.![]()
yanlış anladınBİM olmadigi bi sehir varmis efsane gibi kesin vardir bi yerde gozunden kacmistir
GSmart Maya M1 v2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha önceden peynirci den balıkesirbirlik loru alıyodum 100 gr da 15.5 gr yağ vardı ayrıca a101 den denemek için aldıgım lorda baya tuzluydu yani yagsız tuzsuz diye bir durum sözkonusu degil
Evet her Bim'de Teksüt yok. Olsa da alsak.yanlış anladınİzmirde de var hatta benim oturdugum mahallede karşılıklı açtılar şimdi ama teksüt veya kaanlar lor yok onu demek istedim
![]()
Hangi şehir ? İzmir de yok da ondan sordum.![]()