En İyi Gelişen Kas Grubunuz

En İyi Gelişen Kas Grubunuz Hangisi?

• Biceps

Votes: 81 18,6%
  • Göğüs

Votes: 118 27,1%
  • Omuz

Votes: 68 15,6%
  • Ön Kol

Votes: 31 7,1%
  • Karın

Votes: 21 4,8%
  • Sırt

Votes: 29 6,7%
  • Trapez

Votes: 21 4,8%
  • Triceps

Votes: 41 9,4%
  • Bacak

Votes: 25 5,7%

• Total voters
    435
Biceps'e ilk başladığım hafta baya bir hacim arttı nasıl olduğunu ben de anlamadım.
Omuza başladığımda omuz kasım hiç yoktu şimdi çok iyi gözüküyor adeta şekillendim baştan.
Karın kasım gelişmiyor sanki ya da gelişiyor ama yağdan dolayı hiçbir kas baklava gibi gözükmüyor hepsi göbeğin içinde.
Sırt çalışmıyorum.
Bir gün futbol oynasam ya da merdivende koşsam bacaklar coşuyor o yüzden çalışmıyorum ama tartışılmasız en iyi gelişen kas gurubum triceplerimdir.

Ben eskiden dombalağın tekiydim.

3 aydan beri en çok biceps ve göğüsler gelişti .

Karındada baya var ama şimdi 3 tane yazarsam olmaz die düşündüm :D

Göğüs yayını yukarı çekerek omuzları büyütebilir miyim yoksa sıkılaşır mı? Omuzlarımın boyu gayet iyi artık sıkmadığımda da gözüksün istiyorum bunun için sıkılaştırma mı yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Kol , Göğüs , Karın , Omuz - Kanat.... çok belirgin şekilde, şekillenmeye başladı bende :)

Ben aslında göğüs ve bicepslerde aldım gelişimi ama. Birine oy vermek zorundaydım buda göğüs oldu.

arkaads ne kadar ters cıktı sonuclar bana gore. gogusum yetersız gelısıo dıe haftada 2 gun calısıyorum ona ragmen omuz sırt bıceps kalf trapez hepsı gogusten hızlı gelısıo

Back
Yukarı