Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biceps'e ilk başladığım hafta baya bir hacim arttı nasıl olduğunu ben de anlamadım.
Omuza başladığımda omuz kasım hiç yoktu şimdi çok iyi gözüküyor adeta şekillendim baştan.
Karın kasım gelişmiyor sanki ya da gelişiyor ama yağdan dolayı hiçbir kas baklava gibi gözükmüyor hepsi göbeğin içinde.
Sırt çalışmıyorum.
Bir gün futbol oynasam ya da merdivende koşsam bacaklar coşuyor o yüzden çalışmıyorum ama tartışılmasız en iyi gelişen kas gurubum triceplerimdir.
Göğüs yayını yukarı çekerek omuzları büyütebilir miyim yoksa sıkılaşır mı? Omuzlarımın boyu gayet iyi artık sıkmadığımda da gözüksün istiyorum bunun için sıkılaştırma mı yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
arkaads ne kadar ters cıktı sonuclar bana gore. gogusum yetersız gelısıo dıe haftada 2 gun calısıyorum ona ragmen omuz sırt bıceps kalf trapez hepsı gogusten hızlı gelısıo