Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kanatlardan cok fazla nasibimi alamadım en iyi gelisen kas grubum biceps hatta dalga gecıolar salonda bırazdaha calısırsan vucudun sadece bıceps olacak dıe karın kaslarını hıc calısamıyorum ama trapslarımı cok sevıyorum
doğru düzgün çalışmamama rağmen kalflarım hemen karşılık verio , hızlı bi şekilde merdiven çıksam bile dar pantolon giyinmişsem pantolonuma yapışıo kalflarım omuzlarımda iyi gelişior , ama gögüs konusunda biraz şanssızım
Barfiks sayesinde Sırt; yalnız barfiks kadar gögüsü kaliteli pompalayan başka bir hareket olsaydı gögüs de iyi gelişirdi. O da erken tepki veriyor antremanlara. Buna nazaran arka kol da ısrarla " ne kadar uğraşırsan uğraş, ben böyle iyiyim" diyor hep.
evet arkadasim sana katiliyorum triceps hakkini verince karsiligini veriyor ayrica genetik midir bilmiyorum ama 2-3 ay calistiktan sonra gögüslerimde cok bir degisme olmadi ama kanat bölgem öyle bir cikti ki arkadaslar "sende bi kanat var baska bisey yok" laflarina maruz kalmistim.belkide lat dan önce genis tutus barfiks cekmem ve sirt antremanlarini hakkini vererek yapmamdan gercekten cok iyi sonuc aldim ama gögüs işini beceremedim.
birçok kişi göğsün gelişmesinde sıkıntı çekerken, benim en çabuk tepki veren bölgemdir ve hatta zaman zaman set sayılarını düşürüp programdan çıkardığım zamanlar bile olmuştu orantısız gözükmemek için.şuan öyle bir problemim yok ama.
en iyi gelişen triceps bende, ondan sonra da göğüs. Triceps de 75kg pushdown'a kadar çıktım şimdilik. Zaten pushdown aleti 60kg'a kadar olduğu için en fazla 60kg'dan sonrasını latpull aletinde yapmaya başladım.
Göğüsde ise çok çabuk kilo artışı sağlıyorum (an azından bana göre) şu anda 160kg'a çıktım ve 132cm oldu göğüs.
5. ayımdayım, bir sene en azından sürekli devam etme arzusundayım. Bakalım aynı şekilde devam edebilecek mi?