En İyi Gelişen Kas Grubunuz

En İyi Gelişen Kas Grubunuz Hangisi?

• Biceps

Votes: 81 18,6%
  • Göğüs

Votes: 118 27,1%
  • Omuz

Votes: 68 15,6%
  • Ön Kol

Votes: 31 7,1%
  • Karın

Votes: 21 4,8%
  • Sırt

Votes: 29 6,7%
  • Trapez

Votes: 21 4,8%
  • Triceps

Votes: 41 9,4%
  • Bacak

Votes: 25 5,7%

• Total voters
    435
benim biceps aldı başını gidiyor

benimde tricepslerim beni çok şaşırtıyor..demekki genetik üstünlüğüm tricepste diyor ve şükrediyorum..

omuzları bile küçük gösteriyor dışa doğru çok kaba olduğu için tricepsler..

aman salonlarda nazar değdirmeyin arkadaşlar kaslarınıza.. olan var olmayan var :) .. millet aynalardan sizi kesiyor dikkatli olun ;)

bacak yapiyorum gögüs gelisiyor bende anlamadim gitti :) isin sakasi squatta asiri yüklenince bütün kan benim gögüs cevresinde toplaniyor bacaktan sonra gögüs yapiyorum
cok eskilerden arnoldun bir kitabindada okumustum hakliymis biraz agir oluyor fakat bir yada iki hafta sonra alisiyorsun

benimde en iyi omuzum gelişiyor. kanatlar omuzlardan sonra geliyor ve triceps ile devam ediyor. bicepslerim beni kahrediyor allahım yok böyle birşey hem uzun geliyor yukarda dağ gibi olmuyor buna seviniyorum ama bicepslerden istediğim verimi elde edemiyorum. bu ara mideyide ufaltınca göğüsler forraa oldu:D. ama ben şuna inanıyorum sizdede varmı bilmiyorum ama mesela şöyle oluyor göğüsünüz kötü gidiyor diye önemsemiyorsunuz bakıyosunuz en iyi yerlerinizden birisi olmuş bu sefer en beklediğiniz çalışmakdab zevk aldığınız bölge orası oluyor. yani her zaman bu istek değişiyor kimse kendisini kandırmasın. ben geçen duş alırken kasıklarımda bir damar gördümki beni fena gaza getirdi. işin aslı en iyi gelişen bölge zaten vardır herkezde ama bu gelişmeye devam ederken arkadan tavşanla kaplumbağa misali diğer en zor gelişen kas patlama yapar ve sizi şaşırtır büyüler. zamana bırakmak lazım.

gögüsler aldi basini gidiyor artik yapmasammi nedir bir tavsiyesi olan varmi cok kötü durmaya basladilar

130 kilo ile altı tekrar yapmaktan vazgeç :D estetik açıdan fazla gelişmiş alt göğüs bana çok itici geliyo flat bench presse ara verip kiloyu düşürerek incline presse ağırlık verebilirsin bi süre üst göğüs nekadar aşırı gelişirse gelişsin çok estetik durur.

tsk fitnessist bende öyle düsünmeye baslamistim üst gögüse agirlik vereyim

Benim sırt çünkü barfiks temelli çalışıyorum. 17 yaşında barfiks mont ettim eve. 8 seneden beri hiç kopmadım. Bunun yanında omuzlarda gelişti. Sanırım Barfiksin omuzada etkisi var.

En iyi gelisen kaslar sirasiyla Triceps,Biceps,Gögüs
Calismaktan en nefret ettigim kas ise Omuzlarim bir türlü genisletemedim gitti.

Omuz ve triceps...

Canlarım :)

bady konusunda yardım edermisizin

arkadaşlar badyye başlıyalı1 ay kadar oluyo ama ne yapıcagımı bilmedigim de bir şey yapamıyorum karın,kol.göğüs kaslarımın artmasını istiyorum yardım edermisiniz bana mekik çekiyorum 1 aydır ama kaslarım daha ortaya çıkmadı herkez başka şey diyor ondan hep karıştırıyorum yardım larını için teşekkürler birde neyi ne kadar yapmam konusunda yardım edermisiniz.

arkadaşlar badyye başlıyalı1 ay kadar oluyo ama ne yapıcagımı bilmedigim de bir şey yapamıyorum karın,kol.göğüs kaslarımın artmasını istiyorum yardım edermisiniz bana mekik çekiyorum 1 aydır ama kaslarım daha ortaya çıkmadı herkez başka şey diyor ondan hep karıştırıyorum yardım larını için teşekkürler birde neyi ne kadar yapmam konusunda yardım edermisiniz.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/v-cut-geli-tirme-genel-t11373.html

Bu başlığı okuyunuz.
Çok temel soruların cevapları var.

Daha sonra yeni başlayanlar bölümündeki başlıkları (sabit olanları) incelemeniz size bu spor hakkında oldukça fazla fikir verecektir.

kanat fakat anketinizde yok malesef.benim kanatlar yarasa gibi oldu enüz 8 aydır bu işi yapmama rağmen.diğer taraflarıma göre 2 katı gelişme kaydetti sebebini bilmediğim bi şekilde.

allaha sükür gögüsüm cok iyi gelisiyor.sorunum biceps lerim kafayı cok kötü takmıs durumdayım

Back
Yukarı