En İyi Gelişen Kas Grubunuz

En İyi Gelişen Kas Grubunuz Hangisi?

• Biceps

Votes: 81 18,6%
  • Göğüs

Votes: 118 27,1%
  • Omuz

Votes: 68 15,6%
  • Ön Kol

Votes: 31 7,1%
  • Karın

Votes: 21 4,8%
  • Sırt

Votes: 29 6,7%
  • Trapez

Votes: 21 4,8%
  • Triceps

Votes: 41 9,4%
  • Bacak

Votes: 25 5,7%

• Total voters
    435
antrenmana en iyi cevap veren kasım triseps

daha önceleri göğüse fazla girmezdim,sadece eksik kalmasın diye,orta kilo,orta sayıda tekrarlar yapardım,göğüste yağlanma veya jinekomasti şüphesi olduğu için (emin değilim,bu sene sağlam bi diyet yapıp son duruma göre karar vereceğim) çok fazla göğüse girmezdim,zaten büyük,daha da büyük görünmesin diye.
ama bu sene epey bi yağ yakma planım var mayıstan sonra,o yüzden gözümü kararttım,göğüse büyük hacim kazanırmak için çalışmaya başladım,şimdi güzel geliştiklerini görüyüorum,
trapezde de ağır çalıştığım dönemler güzel hacim kazanıyorum

Benim omuz ve triseps şınav çeksem trisepslerim hemen şişiyor kannatlarımda fenadeğil ama gel gelelim göğüs,göğüste çok sıkıntılıyım bir türlü orantıyı tutturamadım.Geişim oluyor ama diyer kas gruplarına göre yarı yarıya gelişim.İnanırmısınız kalf dahil bunun gibi tembel kasım hiç yok.

benım en zor gelısme gosteren bolgem bacak bolgesı en kolay gelıstırme gosteren vede gelısmeyı cok ıyı derecede gosterebılen kas grubum bıceps

yaw tek sirta oy veren ben miyim?
acemilik bu olsa gerek :D zamanla gorucez bakalim hangisi daha iyi gelisiyor, acikcasi ben kanat ve sirtin birlestigi bolumde en cok degisimi gordum bu haftada, ama tabi daha 1 haftaligim, hic belli olmaz simdiden di mi? :)

benim de
1. bacak
2. omuz
3. göğüs

Back
Yukarı