cagkanyuksel
Üye
Ben her sabah 1 bardak suya 2 yemek kasıgı sirke 1 kaşıkta bal atıorum içiorum ama igrenc bir tadı var nefes almadan ve tek bir dikişte bitirmek gerekli
)

Ben her sabah 1 bardak suya 2 yemek kasıgı sirke 1 kaşıkta bal atıorum içiorum ama igrenc bir tadı var nefes almadan ve tek bir dikişte bitirmek gerekli)
Elma sirkesinin yağ yakma özelliği var ve diyetisyenim bana her sabah 2 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi (limonda olabilir) ve istenirse 1 tatlı kaşığı bal ile tüketmemi istiyor. Gerçekten faydalı.
suyla incelterek diyoruz...o zaman kusmazsın
ev-ce markasını bulabiliyorsan onu al. sadece bu marka doğal diğerlerinin hepsinde e223-e227 vs gibi maddeler var.ev-ce yi bulmak zor.sapancada yeri 2 yıl bekletilerek elmanın tamamen doğal halinden yapılıyor.gg gibi sitelerde bulunabiliyor.özellikle tavsiye ettiğiniz bir sirke markası var mı yoksa hepsi aynı mıdır?
7 sayfa olmuş fakat tam olarak bir kerede ne kadar kullanmamız gerektiği yazmıyor.Tam olarak günde üç öğün yemekten önce kullanacaksak ne kadar suya elma sirkesi katmalıyız ?