El yayı iş görürmü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi arkadaşım var günde 5bin kere yapıyorum diyo bunu. önkolları güç ve görüntü olarak baya gelişmiş. bilek güreşinde beni direk alıyo. sınıftan başka bi arkadaşıma el yayı almadan önce 2-3 saniyede yeniliyodum. bunu aldım bütün gün aklıma geldikçe yaptım 1 ay sonra ben hemen yeniyodum.

Son düzenleme:
bi arkadaşım var günde 5bin kere yapıyorum diyo bunu. önkolları güç ve görüntü olarak baya gelişmiş. bilek güreşinde beni direk alıyo. sınıftan başka bi arkadaşıma el yayı almadan önce 2-3 saniyede yeniliyodum. bunu aldım bütün gün aklıma geldikçe yaptım 1 ay sonra ben hemen yeniyodum.

El yayı ön kol bölgesini bölgesini çalıştıran pense şeklindeki alettir. Benim anlamadığım bilek güreşiyle ön kolun ne alakası var. Ön kol kasları bilek ve el kuvvetine endekslidir.

bilek güreşinde en çok önkollar çalışır . rakibin eline baskıyı ordan uygularsınız üst kol da önemlidir ama ön kol zayıfsa gücünü tam olarak iletemezsin.

Bileği kalınlaştırırmı bu el yayı benim bilek 18 cm bi 2 cm daha kalınlaşmasını istiyorum acaba mümkünmü??

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/el-yay-s-ks-k-t16557.html
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı