Ekmek

Bence patlayıcı güç veya ağır kilolar ile güç arttırımına yönelik çalışan kişilerin kullanması daha iyi olacaktir. Kullanışlılık açısından söylüyorum. Daha çok hacim amaçlı orta kilo yüksek tekrar çalışan bireylerseniz kreatinin çok gerekli olmadığı düşünüyorum.

Arkadaşın konusuna tecavüz etmiş gibi olduk ama .ben bu kreatin olayini dünden beri detaylıca okudum araştırdım. Ve fiyati makul olupta cok uzun süre giden bir suplement olup butce olarak beni sarsmicagi kanısına vardim .eger okuduklarım getcekten dogruysa aslinda Cok ise yarar birseye benziyor yani antrenmanlarda fazladan 1 2 tekrar yada fazladan 5 kg demek son güçte calismak demek ve kasin gelisimine maximum katki demek vucutta su tutumuyla biraz kaslarda doluluk yapıyormus guzel birsey gibi gözüksede hala alamadığında o dolulugun gitcek olma düşüncesi kötü herneyse onu bir kenari bıraktım. Buradaki tecrubeli arkadaslar abilere sorum şudur kreatine baslicam bu kesin bunu nasil kullanmaliyim heryerde birwz farkli anlatmislar ve bir sorumda kreatinin yanina bir suplement kombin etseniz bu hangisi olur du bcaa denilen suplentin protein tozundan farkı ne simdiden tesekkurler.
Günlük 3-5 gr yükleme yapmadan kullanabilirsin, kullanmaya başlarsan günlük su tüketimini bir miktar arttır. Bu arada saç dökülmesi genetik olarak varsa bunu arttırabilir.

Günlük 3-5 gr yükleme yapmadan kullanabilirsin, kullanmaya başlarsan günlük su tüketimini bir miktar arttır. Bu arada saç dökülmesi genetik olarak varsa bunu arttırabilir.
Genetigimde sac dökülmesi var ve gecen sene çok stressli bir dönemde hizla döküldü saclarim ama kel kalmadan durdu denebilir tam kellik soz konusu degil ama tepelerde oldukca seyreklik olustu bundan biraz daha acilmasina dayanamam suada durdu gibi dokukme kreatin tekrar baslatirmi?

Back
Yukarı