Eşit şekilde kilo alma diye birşey var mı?

Arkadaşlar selamlar öncelikle. Bir sorum olacak sizlere. Boyum 183cm ve kilom 60 kg. 3-3.5 ay öncesine kadar 55 kiloydum. Karbonhidrat tozu aldım ve spora başladım. Aksatmadan yaklaşık 2.5 ay boyunca sporumu yaptım elimden geldiğince üniversitenin spor salonunda. Kaslarımda ve kilomda bi artış gördüm ama aynı zamanda bazen göbeğimin de çıktığını düşünüyorum. Zaten boyuma göre hala çok zayıfım bide göbek olursa çok kötü bir görüntü olucak. Vücuda eşit şekilde dağıtarak kilo almak mümkün müdür? Mümkünse neler yenmelidir? Yaklaşık 70 kiloya çıkmak istiyorum bir yıl içerisinde. Yurtta oda arkadaşım başlamıştı bir yıl öncesinde o da boyuna göre benim kadar olmasa da zayıftı. Düzenli spor ve düzenli beslenerek çok fit bir vücuda sahip oldu. Protetin tozu da kullanmıştı. Benim de o tür birşey yapmam mı lazım? Ne yapabilirim ya da ne yiyebilirim düzgün sağlıklı bir şekilde kilo almak için? Ayrıca diyetisyene gitmeyi de düşünüyorum yararı dokunur mu? Yazın spora gitme şansım yok durmadan yer değiştiriyorum. 5kglik dambıl aldım onunla elimden geldiğince sporumu yapıyorum düşük kilo olsa bile. Sporumu yapmayıp kilo almaya çalışırsam yağlanır mıyım? Çok soru sordum kusura bakmayın ama yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.

Eger sansliysan var. Degilsen yine var duzenli spor ve iyi bir beslenme programi. Karbonhidrat tozu dedigin sey sekerden ibaret muhtemelen, seker yersen vucut yag toplar, kollarin, omuzlarin, goguslerin buyumeden once gobek buyumeye baslar buda seni psikolojik olarak geriye atar.

Temiz beslen, 1 tencere pilav, yarim kilo tavuk/kirmizi et yersen yaninda yumurta, yogurt, muz, kuruyemis, zeytinyagi ile desteklersen Serdar Aktolga'nin dedigi gibi 1 sene icinde orangutan gibi olursun.

Eger sansliysan var. Degilsen yine var duzenli spor ve iyi bir beslenme programi. Karbonhidrat tozu dedigin sey sekerden ibaret muhtemelen, seker yersen vucut yag toplar, kollarin, omuzlarin, goguslerin buyumeden once gobek buyumeye baslar buda seni psikolojik olarak geriye atar.

Temiz beslen, 1 tencere pilav, yarim kilo tavuk/kirmizi et yersen yaninda yumurta, yogurt, muz, kuruyemis, zeytinyagi ile desteklersen Serdar Aktolga'nin dedigi gibi 1 sene icinde orangutan gibi olursun.
Doğru doğal beslen evde karbonhidrat ağırlıklı kilo başına 5g karbonhidrat 2 g de protein al

Back
Yukarı