Drogba -Sneijder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKing
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emrenin gelmesi sportif bir olay değil ki, oklar başkana yönelmeden yeni bir ön hedef olarak alındı bence. artık fenerbahçede gündem belli sene sonuna kadar. emrenin olaylarını konuşup duracaklar...

emrenin futbol olarak etkisine gelirsek...
ilk geldiği sene emre çok kötü idi, sezon başı hazırlık kampına katımadığım zaman tüm sene böyle geçer demişti... ertesi sene gerçekten de çok iyi oynadı...
uzun süredir doğru düzgün ilk 11 de oynamıyor, sene başı kamp durumunu da bilmiyorum.. o yönden bir futbol riski var yani... ama fenerden gittiği zaman ki oyununu oynarsa gayet rahat ilk 11 de oynar.

Fener akıllı hamle yaptı bana kalırsa hiç abartmıyorum Emre gibi adam avrupada 15 m. falan anca alırsın. Hem defansa çok iyi katkı yap, hem topu tut ileri taşı falan. Meireles onun yerine alınmıştı ama Chelsea'den beri biliyorum çok statik bi adam Meireles kesinlikle Emre yerini dolduramazdı. Çirkefliği bi yana fenere iyi transfer bence bi de Aykut Kocaman'la kapışırlar yine banko.

Olay bize gelirse defans transferine gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü bu kadar geniş alanda oynayacak stoperler Dany- Semih'tir zaten. Neill bana göre Popescu'dan sonra bize gelen en iyi stoperdi çok ağır hayranıyımdır ama gel gör ki şu sistemde oynayamaz çok geniş alanda oynuyoruz çünkü. Dany- Semih stopere göre çok çok hızlı adamlar hatta Manu maçında Dany, Wellbeck'i geriden gelip yakaladı yani o kadar. Bi de ek olarak Beşiktaş maçında 35 dakika 10 kişiyken geri yaslandık mesela 1 pozisyon vermedik. Tabi Beşiktaş'ta kötüydü ama emin olun yaslanarak oynasak stoperlermizden yana hiç sorun çıkmaz. Yani bu kadar geniş alanda oynarken pozisyonunu kaybetmemek, rakibe fırsat vermemek imkansız. Harbiden çok geniş alanda oynuyoruz bize World Class bi stoper getirin ama ağır bi adam olsun ciddi diyorum rezil olur. Bence Terim görüyor bunları stoper transferini önceliğe almıyor bu yüzden.

Back
Yukarı