Şuan oynadıkları oyundan bahsetmiyorum ben meirelesde drogba gibi chealsede oynamış çok iyi bir oyuncu kuyt kanımca drogbadan daha iyi bir oyuncu
Bir Fenerbahçeli olarak şunları söyleyebilirim Şuanda Fenerbahçenin kadrosundaki oyuncularda drogba gibi sneijder gibi yıldız oyuncular değilmi raul meireles,kuyt,krasic,sow(diğerleri kadar olmasada şuan peşinden koşturan devler var)ayrıca beşiktaş zamanında efsane bir kadro kurdu quaresma,guti,simao,Hugo Almedia gibi isimleri aynı takım içinde oynattı fakat önemli olan yıldız oyuncu almak değil oynayan oyuncu almaktır kanımca Türk futbolunun geliştiğinide sanmıyorum avrupada oynayıp yaşını almış oyuncuların Türkiyeye gelmesi Gelişmeyse öyle gelişmenin içine ...
Birde Drogba ve Sneijderi inceleyelim.
Drogba bundan 2-3 sene önce Galatasaray transfer söylentileri çıktığında açıklama yapmıştı 3.dünya ülkesinde asla oynamam diye sonra chelsea'den transfer oldu ama sözde transferdi üstü kapalı kovuldu çine gitti ve ordan Türkiyeye geldi ne hikmetse.
Sneijder transferi evet bir fenerbahçeli olarak bende sevindim fakat arkaplanı üzüyor insanı,
Galatasaray bekledi bekledi Sneijder belki avrupadan bir teklif gelir diye düşündü fakat öyle olmadı ayrıca interdende alıcağı vardı hem parasını almaya çalıştı hemde avrupadan teklif gelirse giderim ayağına gs yi oyaladı ama gs resti çekti ya hemen gelirsin yada teklifi geri çekeriz diye sneijder bi bakıma eli mahkum geldi interdeki parasının yarısını alarak![]()
İşte klasik bir FBli..Çamur atmaya şimdiden başladı![]()
Meireles, Kuyt, Sow çok önemli ve kaliteli isimler kesinlikle ama " Top Class " diye nitelendirilen futbolcular asla değil..Drogba ve Sneijder çok çok büyük yıldızlar ve en iyi futbolcular arasında..Bunlardan daha iyisi Messi, Ronaldo, Xavi, Iniesta'dır..
Kesinlikle çamur atma gibi bir niyetim yok yorumlarımı iyi okursan bunu anlarsın keşke hep gelseler ama verimli zamanlarında gelsinler Sen Türk değilmisin arkadaşım bu durumdan rahatsız olmuyormusun? şahsen ben bir Türk olarak oluyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:20 ----------
şunuda belirtmeliyim ki sneijder bildiğim kadarıyla 28 yaşında ve hala oynayabilecek durumda fakat drogbanın son sözleşmesi olucağından eminimSneijder konusunda bir Fenerbahçeli olarak ben bile gurur duyduğumu söyleyebilirim fakat drogba konusunda sizinle aynı fikri paylaşmıyorum sneijder konusunda beni düşündüren kızdıran şeyse gs yi bekletip interden parasını almaya çalışması ve o sırada avrupadan teklif beklemesiydi yani zoraki geldi gibi olması
![]()
bir fenerbahçeli olarak söylüyorum ki drogba şuan aktif futbol oynayan en iyi 3 forvetten biridir. yaşı maşı önemli değil. keza sneijder de "high class" bir orta saha oyuncusu. galatasaraylılara hayırlı olsun.
ben fatih terimin aklındakileri anlamış değilim. bu kadro şampiyonlar ligi için kurulmuş olabilir ama galatasarayın ciddi bir savunma takviyesine ihtiyacı olduğu ortada. şuan gözüken kadro da zaten oldukça ofansif bir kadro. takım göze hoş gelen bir oyun oynayabilir ama avrupada oynanacak takımlar hiçbir açığı kaçırmazlar. galatasaray arenada 3-4 gol yiyip elenebilir mesela. bu durumda sizce taraftar anlayış gösterir mi? uzun zaman ardından avrupada başarı yakalanacakken böyle bir şeyi ne fatih terim ne ünal aysal kaldırabilir. ha, galatasaray schalke ye 5 tane sallayıp turu da geçebilir. hatta kupayı da alabilir. bilemeyiz ama ortada ciddi bir risk var.
umarım drogba ve sneijder; quaresma, guti gibi örneklere benzemez. çünkü sonuçta zedelenen ülke imajı oluyor. zaten oyunculara fazla para veriyoruz. bir de hep böyle negatif sonlar görürsek vay halimize. real madrid de bayern münih de en iyi transferleri yapıyor ama real daha 1 şampiyonluk alabildi, bayern de 2 sezondur dortmundun arkasında. önemli olan takıma entegre olabilmeleri yani.