Bunlar en tehlikeli süreçler zaten. Özellikle misafirlik ve arkadaş ortamları da tehlikeli. Bir defa ye bir şey olmaz durumları var ki evlere şenlik bir durum. Diyetisyen ciddi bir motivasyon kazandırıyor. Şeker dengesi işinde 1 litre su 1 limon ve kabuk tarçın çok işe yarıyor. 1.5 litre iç dedi doktorum. Benim 2 ay önce şekerim 104 ve doktor şeker hastası olursun demişti. Tligiresit yüksek çıkmıştı. Son testlerde şeker 89 geriledi, Tligiresit de normal değer aralığına indi. Kilo başa bela genetik miras daha da bela galiba...Spor diyet hiç sıkıntı değil sadece şu akşam 8 den sonralar ve tatil c.tesi pazar günleri geçmiyo sanki bişeyler yemek abur cubur tüketmek gerekiyomuş gibi geliyo alışkanlık galiba oda çok zorluyo
D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özellikle şeker krizi geldiği anda bir bardak içip 5 dakika bekleyin. Diyetisyenim her seferinde bu suyu sorup duruyor içiyorsunuz değilmi diye...Öyle tabi her açıdan sağlıksızlık bu limon su tarçın iyi fikir gibi geliyo denicem ztn herkesin dediğine göre 10 günden sonra vücut beyin alışıyo o beslenmeye
geceleri sigara kahve iyidirİnşallah hedeflerimize ulaşırız irade olduğu sürece yapamıcağımız şey yok kontrol bizde
ben 2,5 ay kestim genede aklımda abur cuburlar vardı bizdeki bağımlılık olmuş sanırsam kolay kolay bırakamıyoruzSeninki açlık deil aslında şeker bağımlılığı olmuş.Zaten bir diyette aç kalıyosan o diyette bir sıkıntı var demektir.Şeker bağımlılığından kurtulmak senin elinde yani İRADE.Yaklaşık 3 hafta kadar şeker tüketimini kesersen birdaha şeker tüketmek aklının ucundan geçmez.