Diyette motivasyon

12 kilo gitti şimdilik. Diyetisyenin verdiği liste kaynaklı mı acıkmıyorum ve şeker krizi gelmiyor. 12 kilo çok şey fark ettiriyor. Verilecek daha 10-15 kilo var ama bu şekilde devam ederse zor olmayacak gibi. Normalde yürümeyi çok severim ama hava şartları bırakmıyor bu aralar. Bir süre sonrada spor salonuna başlamayı planlıyorum. Perşembe doktor günü bakalım ne olacak.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Benim ki genelde şok diyet şeklinde ilerledi. Spor yapan birine az gelir.

6f68463c91550715c807a3f7732b3a45.jpg

896a4cbbd4f1b073f23483595e0ec206.jpg

daf519f634ad0d4a3a1b9f7442534068.jpg

b220e8da8c54311967690a740cbc073e.jpg

Akşam yemeği özellikle efsane nasıl tok kaldın böyle ben bunları yesem midemin sesleri fizandan duyulur

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akşam yemeği özellikle efsane nasıl tok kaldın böyle ben bunları yesem midemin sesleri fizandan duyulur

Söz konusu sağlık olunca kalınıyor. İşin enteresan kısmı çok alıştım ve açıkmıyorum. Bana da liste ilk verildiğinde sizin ile aynı tepkiyi gösterdim ama şimdi çok iyiyim. 10-15 daha vereyim koruma programına başlayacağım kilo vermek mesele değil almamak önemli olan.

Aslında almamam ta aynı mantık doymuşsan yemeyi kesicen acsan yicen ve gerçekten karnını doyurmak için yicen keyif için değil

Şuan gidişattan memnun bakalım ne olacak. Görünüş olarakta çok fark etti. Kan değerleri normale döndü. Çok kaliteli uyku uyuyorum artık. Bana çok faydası oldu, insanın psikolojisi bile değişiyor.

Başarılarının devamını dilerim ne diyim allah yardımcımız olsun

abi şakamısınız ya anlamıyorum bu ısın ucu hareketten geçer ben nasıl 20 kılo verdım bılıoynuzmu sabah yulaf yumurta lor kuru uzum cevız sut ara ogun kurabıye yesıl cay oglende bulgur tavuk salata spor oncesı sandvıc elma spor sonrası makarna tavuk gece bitter cıkolota 1 parça kahve yanında yatmadna yogurt lor vs bu beslenmeyle kılo verıyorum halada alamıyorum o ölüm diyeti resmen kas kaybındna baska bısey yasanmaz illa veremıyorum dıyorsan sadece aksam karbonhıdrat alma mesela yeter dıgerlerı cok abartı vucudun karbonhıdrata ıhtıyacı var ..

Bende snn düşündüğün gibi düşünüyorum ve bende gerçekten çok yiyorm 10 yumurta makarna yoğurt peynir yarım kilo tavuk salatalar sebze yemeği falan yinede kilo veriyorm ama günde 1 saat 15 dk civarıda spor yapıyorum

ben hiç kardiyo yapmadım yapmamda hayatımda sadece sabah uyanınca 8 dakıka mekık cekıyorum spor salonundada hayatta mekık cekmem uşeniyorum :D yediğim şeyler kompleks karbonhidrat oldugu ıcın kılo alamıyorum sanırım ama dusun makarna tavuk yesıl mercımek yedım sımdı spordan gelınce yanında tam bugday ekmegıyle kendımı ıyı hıssedıyorum karb alınca bıde aşırı derecede sebze tuketırım sabah 2 domates mesela lorun yanında oglende yarım kıloya kadar sebze yıyorumdur lokantada salata + yanında sogan domates biber vs bol bol alıyorum metobolizma hızlı calısıyor ondan sanırım

Aynn bende spordan sonra ton balığı yulaflı yoğurt yiyorm kendimi çok iyi hissediyorum

göm gitsin yahu ben dun adana ondan once şark döner ondan once lahmacun sabah mılahıc peynırı orgu peynırı bısey olmaz :)) yalnız kotu bı alıskanlık edındım basıt seker hıc tuketmezdım aksamları annem alıstırdı kahveyle bitter götürüyorum :D

Maşallah yarasın sen fena yiyormuşsun gerçi güç sağlamlık gelişim yemeden olmuyo gerçekten boğaz sağlam olmalı ama sağlıklı şeyleri ağırlıklı yedinmi faydalı o olcak ya o olmayınca ağırlıkları kaldırmak için enerjik mutlu olamıyo insan bende 1-2 bisküvi ve çikolatalı süt içiyorum

Ben o listeler ile 10 kilo verdim. 6.5 kilosu yağ olarak gitti, kas kaybı 1~1.5 kilo kadar gitti. Öyle abartılacak bir kayıp yaşamadım. Zaten kas ve kemik yapım oldukça iyiymiş. Tabi ki bu şekilde devam etmeyecek. Bir süre sonra değişiklikler olacak. Bu ara hava koşulları bırakmıyor yürüyüş ve koşu için, kendimi bir spor salonuna da şu aşamada gitmek istemiyorum. Öyle vücut yapmak gibi bir derdim de yok.

Ölüm orucundan başka bir şey değil...
Vebali diyetisyenin boynuna. Sonuçta uzman gözetiminde yapıyorum. Kendi kafama göre yaptığım bir şey yok. Ben memnunum ve kendimi mutlu hissediyorum. Bütün kan değerlerim de normale döndü. Evet liste az mı az ona bir şey demem ama sonuçta bu hep böyle gitmeyecek.

Back
Yukarı