dostum bence senin tıkanma olayı kilo kaynaklı yani ciger kaynaklı değil gibi bence bak kilo düş sonra kullandıgın kürleri kullan kaslı olarak yükselt kendini dosdum yoksa kilon cok fazla allah muhafaza bunun yaşlılıgıda var yani bir devamlılık gerek yaptıgın sporda büyük ihtimal endomorfsun zaten kolay kilo alabilirsin sana tavsıyem ağırlıkdan ziyade kardioya yüklen veya diyet yap kilo düşmeye calış birde bisiklet kullansan daha iyi gibi sanki vücüt agırlıgını bindirmezsin eklemlere hem kalori yakarsın hem kıkırdaklarını dinlendirirsin amma sana tavsiyem kas kaybedecem diye korkupda yüksek beslenerek kilonu bu seviyelerde tutma cok tehlikeli kardeşim aman

birde bir makale okumusdum uzun suelı kardolar kişinin patlayıcı gücünü düşürdüğü ile ilgili kas tibi uzun koşularda yani kardiolarda hafızasını değişdirip dayanıklı amma patlayıcı güçü az şekle büründürdüğü ile ilgili mesele kardiodada 3.2 km den hazla kosmak patlayıcı güçü azaltıyormuş sende 170 dakka yürüyorsan buda aynı etkiyi yaparsa kaldırdığın ağırlıgında az olmasına neden olur bir başabaş noktası bulna lazım yani kendin için kardio ve ağırlık ilen