berkay7743
Özel Üye
onlar yorulmasınlar istedimBerkay sen arabayı iterken millet neden içinde oturuyo öyle bi anlatmışsınki he man okuyom sandım.
onlar yorulmasınlar istedimBerkay sen arabayı iterken millet neden içinde oturuyo öyle bi anlatmışsınki he man okuyom sandım.
1 cm kollar büyüdü ölçüm yaptırdım 51 bin liralık makine 1.5 kilo kas artışı gösterdi kilo olarak uçulmuyor öyle kışa doğru vücut yağ tutuyor uzman diyetisyen diyor bunu yağ verebiliyorsan az miktarda çok iyi kilo almadığına dua et kışa doğru vücut yağ depolar diyor[DOUBLEPOST=1473779307][/DOUBLEPOST]3 aya kadar gidebiliyormuş bu duraklamalar20 agustosta da 149kg yazmışsın, geçen gün de 149kg yazmışsın?
o kadar ilaca şimdiye kilo değişimi olarak uçman lazımdı sen hala bench kilosuna takıyorsun kafayı.
yaz bitiminde oluyormuş hocam bana yağ yakmayı geç kilo almadan gelsen yeterli demişti yağ yakarak gittim o kadar diyete ve emeğe rağmen o hafta 400 gram yaktım dahada yavaşladı şu sıralar biraz hızlanıyor gibiKışa doğru mu ? Eylüldeyiz Berkay destur daha. Bişey deniliyorsa dikkat et yani boşa gitmesin emeğin.
alakası yok ben kendimi biliyorum çok yemediğimi biliyorum sonuçta 1 ayda 13 kg verdim duraklama olması normal gittiğim diyetisyen yalan mı söylüyor yani yaz bitiminde kilo verilmesi 3 ay bile duraklayabiliyormuş bunu bizzat yaşayan hastaları var adam uzman ve 45 bin hastası varSenin o kiloda haftada 2 kg yakabilmen lazım. 5 saat yuruyus yapmana ragmen oyle oluyorsa cok yiyorsun
öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim müsait bir zamanda bench videosu çekeyim ordan anlaşılır[DOUBLEPOST=1474053037][/DOUBLEPOST]güncel kilom az önce tartıldım 149.1 tok karnına akşam vaktio kadar yorum atmışsın fotoğraf da görmek istiyor insan merak ediyor hocam
Diyetisyene gittiğini görünce içimden keşke Gülgün Hoca ile görüşebilseydi dedim. Şuan da diyet yazmayı ve sporcu takibini bırakmış olmasaydı seni kesinlikle ona yönlendirirdim.1 cm kollar büyüdü ölçüm yaptırdım 51 bin liralık makine 1.5 kilo kas artışı gösterdi kilo olarak uçulmuyor öyle kışa doğru vücut yağ tutuyor uzman diyetisyen diyor bunu yağ verebiliyorsan az miktarda çok iyi kilo almadığına dua et kışa doğru vücut yağ depolar diyor[DOUBLEPOST=1473779307][/DOUBLEPOST]3 aya kadar gidebiliyormuş bu duraklamalar
şu ana kadar böyle bir şey yapmadım yapmam şu ana kadar hiçbir sitede kimseyi trollemedim aslaBerkay sen bizi trollüyor musun?