Definasyon günlüğü

20 agustosta da 149kg yazmışsın, geçen gün de 149kg yazmışsın?

o kadar ilaca şimdiye kilo değişimi olarak uçman lazımdı sen hala bench kilosuna takıyorsun kafayı.

20 agustosta da 149kg yazmışsın, geçen gün de 149kg yazmışsın?

o kadar ilaca şimdiye kilo değişimi olarak uçman lazımdı sen hala bench kilosuna takıyorsun kafayı.
1 cm kollar büyüdü ölçüm yaptırdım 51 bin liralık makine 1.5 kilo kas artışı gösterdi kilo olarak uçulmuyor öyle kışa doğru vücut yağ tutuyor uzman diyetisyen diyor bunu yağ verebiliyorsan az miktarda çok iyi kilo almadığına dua et kışa doğru vücut yağ depolar diyor[DOUBLEPOST=1473779307][/DOUBLEPOST]3 aya kadar gidebiliyormuş bu duraklamalar

Kışa doğru mu ? Eylüldeyiz Berkay destur daha. Bişey deniliyorsa dikkat et yani boşa gitmesin emeğin.

Kışa doğru mu ? Eylüldeyiz Berkay destur daha. Bişey deniliyorsa dikkat et yani boşa gitmesin emeğin.
yaz bitiminde oluyormuş hocam bana yağ yakmayı geç kilo almadan gelsen yeterli demişti yağ yakarak gittim o kadar diyete ve emeğe rağmen o hafta 400 gram yaktım dahada yavaşladı şu sıralar biraz hızlanıyor gibi

Senin o kiloda haftada 2 kg yakabilmen lazım. 5 saat yuruyus yapmana ragmen oyle oluyorsa cok yiyorsun
alakası yok ben kendimi biliyorum çok yemediğimi biliyorum sonuçta 1 ayda 13 kg verdim duraklama olması normal gittiğim diyetisyen yalan mı söylüyor yani yaz bitiminde kilo verilmesi 3 ay bile duraklayabiliyormuş bunu bizzat yaşayan hastaları var adam uzman ve 45 bin hastası var

makineyi filan boşver, ayna ne söylüyor o zaman onu söyle berkay. Tüm vücut ölçülerini al haftalık bir de aynaya bak :)

o kadar yorum atmışsın fotoğraf da görmek istiyor insan merak ediyor hocam
öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim müsait bir zamanda bench videosu çekeyim ordan anlaşılır[DOUBLEPOST=1474053037][/DOUBLEPOST]güncel kilom az önce tartıldım 149.1 tok karnına akşam vakti

Son düzenleme:
efedrin düşürüyormuş kan şekerini efedrini kesip l karnitin ekledim günde 10-15 gram l karnitin alıyorum yanında cla ve termojenik alıyorum hemen kilo vermeye başladım 182.5 kg bastığımda 149.0 kiloymuşum bu sabah aç karnına tartıldım

1 cm kollar büyüdü ölçüm yaptırdım 51 bin liralık makine 1.5 kilo kas artışı gösterdi kilo olarak uçulmuyor öyle kışa doğru vücut yağ tutuyor uzman diyetisyen diyor bunu yağ verebiliyorsan az miktarda çok iyi kilo almadığına dua et kışa doğru vücut yağ depolar diyor[DOUBLEPOST=1473779307][/DOUBLEPOST]3 aya kadar gidebiliyormuş bu duraklamalar
Diyetisyene gittiğini görünce içimden keşke Gülgün Hoca ile görüşebilseydi dedim. Şuan da diyet yazmayı ve sporcu takibini bırakmış olmasaydı seni kesinlikle ona yönlendirirdim.

Kullandığın çok fazla madde olduğu için bu kısmı desteklemiyorum ki aralarında trenbolone gibi en güçlü steroitlerden biri var. Ancak azmin ve hırsın takdire şayan. Hedeflerine ulaşırsın inşallah, başarılar diliyorum berkay :)

Berkay sen bizi trollüyor musun?

Back
Yukarı