Definasyon günlüğü

iyileştim diyete devam kardiyoya devam ama kilom yükseldi 1-2 kg kadar yağ olmasına imkan yok günde 150 dk 3.5 bazı günler 200-250 dk arası 3.0 hızında yürüyorum diyete uyuyorum anlamadım gitti

Cesitli sebepleri olabilir.
Deneme yanilma yontemiyle bulmak lazim. Benim.aklima.ilk gelenler
1 kardiyo sureni 60dk ile sinirla ve gun icine dagit. sabah ac karna, aksam saatlerinde ve oglen olabilir.
2 hizi artir. Eger kondisyonun musade ediyorsa. Yuksek kilolarda nabiz hizi fark ediyormu bilmiyorum. Normal nabiz hizini 65% oraninda artiracak hizda kardiyo yapmak lazim. Cogu kisi icin 6 km/s yapiyor. 3 az olmuyor mu?
3 diyet dogru olabilir.ama.beslenmede vazgecilmesi gereken aliskanliklar vardir. Mesela gece gec saatte yemek yemek meyve tuketmek gibi. Ornek veriyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cesitli sebepleri olabilir.
Deneme yanilma yontemiyle bulmak lazim. Benim.aklima.ilk gelenler
1 kardiyo sureni 60dk ile sinirla ve gun icine dagit. sabah ac karna, aksam saatlerinde ve oglen olabilir.
2 hizi artir. Eger kondisyonun musade ediyorsa. Yuksek kilolarda nabiz hizi fark ediyormu bilmiyorum. Normal nabiz hizini 65% oraninda artiracak hizda kardiyo yapmak lazim. Cogu kisi icin 6 km/s yapiyor. 3 az olmuyor mu?
3 diyet dogru olabilir.ama.beslenmede vazgecilmesi gereken aliskanliklar vardir. Mesela gece gec saatte yemek yemek meyve tuketmek gibi. Ornek veriyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim ama astımdan dolayı tıkanma oluyor o yüzden hız arttıramıyorum
tok karnına tartılıyorum sanırım sebep bu

151.0 geldim tabi tok sayılırım tam aç karnına değilim 150 kg 5 tekrar bench basabiliyorum hala bazen 6.tekrarda çıkıyor

2011 temmuzda 16 yaşında başladım 2011 eylülden beri 17 yaşından beri hedefim vucut geliştirme yarışmalarıydı o zamanlar kimse inanmıyordu ama inat ettim artık az kaldı bu hedefime tabi her body builder bir ara powerliftinge merak sarıyor normaldir

150 kg 6 tekrar bench press kilom 149.5 trenbolon işe yaramaya başladı dünde salonda 30*2 shoulder press 20 tekrar girdim

amino asit ,arjinin ornitin lisin ,bcaa , kreatin , karbonhidrat tozu aldım 150 kg 6 tekrar rahat çıktı 7.tekrar yarıya kadar geldi kardiyoya devam

Şuanda kürde ne alıyorsun tam olarak ?
stanazol trenbolon testo propionat masteron efedrin[DOUBLEPOST=1473272333][/DOUBLEPOST]yine diyet bozuldu biraz bu hipoglisemi fena yapıyor ter basıyor baş ağrıyor şekerli bişeyler yemeden geçmiyor arada tatlı krizleri oluyor böyle neyseki 170 dk yürümüştüm her zaman olmuyor çok şükür

Son düzenleme:
Back
Yukarı