berkay7743
Özel Üye
Gecmis olsun berkay. Uyguladigin bi diyet varmi. Makro oranlarin nasil
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak
gönderildi
Sagol hocam diyet yokta 4 zehirden uzak duruyorum
Tuz un yağ şeker bunların dışında birsey yok
Gecmis olsun berkay. Uyguladigin bi diyet varmi. Makro oranlarin nasil
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak
gönderildi
Cesitli sebepleri olabilir.
Deneme yanilma yontemiyle bulmak lazim. Benim.aklima.ilk gelenler
1 kardiyo sureni 60dk ile sinirla ve gun icine dagit. sabah ac karna, aksam saatlerinde ve oglen olabilir.
2 hizi artir. Eger kondisyonun musade ediyorsa. Yuksek kilolarda nabiz hizi fark ediyormu bilmiyorum. Normal nabiz hizini 65% oraninda artiracak hizda kardiyo yapmak lazim. Cogu kisi icin 6 km/s yapiyor. 3 az olmuyor mu?
3 diyet dogru olabilir.ama.beslenmede vazgecilmesi gereken aliskanliklar vardir. Mesela gece gec saatte yemek yemek meyve tuketmek gibi. Ornek veriyorum.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deca kullanıyor musun?teşekkür ederim ama astımdan dolayı tıkanma oluyor o yüzden hız arttıramıyorum
hayır kullanmıyorumdeca kullanıyor musun?
Astım sorunu yaşayanlar kullanıyor diye biliyordum, belki yanlış duymuşumdurhayır kullanmıyorum
fotoları definasyon bitiminde atmayı düşünüyorumkolay gelsin. foto atmayı düsünüyor musun
stanazol trenbolon testo propionat masteron efedrin[DOUBLEPOST=1473272333][/DOUBLEPOST]yine diyet bozuldu biraz bu hipoglisemi fena yapıyor ter basıyor baş ağrıyor şekerli bişeyler yemeden geçmiyor arada tatlı krizleri oluyor böyle neyseki 170 dk yürümüştüm her zaman olmuyor çok şükürŞuanda kürde ne alıyorsun tam olarak ?