dedication
Üye
Selam, antreman günlüğü okumayı seviyorum bu yüzden geçmiş yıllara dönüp kendi günlüğümü severek okumak istiyorum bu yüzden bugün temeli atıyorum.
Kişisel bilgilere gelecek olursak,yaş 18, boy 1.80, kilo 72. 4 aydır body building yapıyorum ve severek yapıyorum.4 aydır kendi uyguladığım kendim hazırladığım antreman ve beslenme programim var.neden kendine ait diye soracak olursanız da açıkçası spor salonundaki egolu hocalarimizin g*tünde program program diye koşmaya gerek duymadım.kendim hazirlarim yavas gelisirim daha iyi dedim. Isterseniz programıma şöyle bir göz atalım.
Antreman
1.gün
Göğüs-biceps
bench press
dumbel press
incline dumbell press
dambil fly
Decline dumbell pres
Biceps
Z bar curl
Skot dambil
Dambil curl
makina biceps
2.gun
Omuz-triceps
enseye omuz press
Dumbell omuz press
Omuz yana açış
Omuz öne açış
Barfix
Triceps
Pushdown
Alna Triceps
Dambil fransiz
Ip çekiş
Dips
3.gün
Sirt-bacak
Makina enseye çekiş
Makina row(iç,dış)
Ters kelebek
Migdeye çekiş
Barfix
Bacak
Hack squat
Squat
Leq press
Leg extention
Leg curl
Calf
4.gün off
Antreman bu şekilde günler çok yoğun geçiyor tek bölge antremani arasında çok gidip geldim 5 ay sonra o programa geçmeyi düşünüyorum.
Beslenme
Sabah
Saat 08:00
100 gram yulaf ezmesi
Saat 11:00
3 poğaça
Saat 13:00
Bulgur,pilav,tavuk
Saat 16:00
Porsiyon Adana
Saat 17.30
2 adet gofret
Saat 19:00-20:00
Aksam yemegi
Saat 21:00
Antreman
Hemen öncesinde 3 adet universal 2700 amino
Hemen sonrasında 3 adet universal 2700 amino
Uykudan önce
Uyumadan önceye ne eklesem karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.
Beslenmem bu şekilde yemekler kendi tercihim değil.malum stajyerim ama lokantada genelde tavuk pilav salata tarzi şeyler yiyorum.
bayramdan sonra günlüğe başlıyorum her gün her detayı yazıcam.takip eden olur olmaz bilemem ama ben yazmaya devam edicem.
Kişisel bilgilere gelecek olursak,yaş 18, boy 1.80, kilo 72. 4 aydır body building yapıyorum ve severek yapıyorum.4 aydır kendi uyguladığım kendim hazırladığım antreman ve beslenme programim var.neden kendine ait diye soracak olursanız da açıkçası spor salonundaki egolu hocalarimizin g*tünde program program diye koşmaya gerek duymadım.kendim hazirlarim yavas gelisirim daha iyi dedim. Isterseniz programıma şöyle bir göz atalım.
Antreman
1.gün
Göğüs-biceps
bench press
dumbel press
incline dumbell press
dambil fly
Decline dumbell pres
Biceps
Z bar curl
Skot dambil
Dambil curl
makina biceps
2.gun
Omuz-triceps
enseye omuz press
Dumbell omuz press
Omuz yana açış
Omuz öne açış
Barfix
Triceps
Pushdown
Alna Triceps
Dambil fransiz
Ip çekiş
Dips
3.gün
Sirt-bacak
Makina enseye çekiş
Makina row(iç,dış)
Ters kelebek
Migdeye çekiş
Barfix
Bacak
Hack squat
Squat
Leq press
Leg extention
Leg curl
Calf
4.gün off
Antreman bu şekilde günler çok yoğun geçiyor tek bölge antremani arasında çok gidip geldim 5 ay sonra o programa geçmeyi düşünüyorum.
Beslenme
Sabah
Saat 08:00
100 gram yulaf ezmesi
Saat 11:00
3 poğaça
Saat 13:00
Bulgur,pilav,tavuk
Saat 16:00
Porsiyon Adana
Saat 17.30
2 adet gofret
Saat 19:00-20:00
Aksam yemegi
Saat 21:00
Antreman
Hemen öncesinde 3 adet universal 2700 amino
Hemen sonrasında 3 adet universal 2700 amino
Uykudan önce
Uyumadan önceye ne eklesem karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.
Beslenmem bu şekilde yemekler kendi tercihim değil.malum stajyerim ama lokantada genelde tavuk pilav salata tarzi şeyler yiyorum.
bayramdan sonra günlüğe başlıyorum her gün her detayı yazıcam.takip eden olur olmaz bilemem ama ben yazmaya devam edicem.