Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kollar kaç cm?
selam devation öncelikle seni tebrik ediyorum hızlı gelişme göstererek vücudu tabiri caizse adam ettiğin için. Sana bir kaç sorum olacak 4. aydır body yapıyorum bende ilk başladığımda maalesef ölçüleri alamadım ama 185 boy 92 kilo civarındaydım cardio ile 75 kiloya düşüp şimdi ise tekrar 80 kiloya çıktım hacim yapmak niyetindeyim fakat haziran sonuna kadar şu six pack olayına da taktım önerin nedir ve bende uzun boyun dezavantajını taşıyorum kollarım 36 santim ama çok sönük duruyor ayrıca son olarak göğüs bayağı şişti fakat yağ gibi duruyor ortası nedense şekillenmiyor o çukuru doldurmak için dumbell fly uyguluyorum barı dar tutuyorum ama fauda etmiyor ne önerirsin??? saygılar...
bahsettiğim kollar...
Teşekkür ederim dostum supllement kullanıyorum whey tozu ve amino şimdilik yemeğede baya asılıyorum yalnız işte şu programını biraz karışık oldu ama ben anladığım kadarıyla mutlaka deneyecem peki ben 2 kas grubu çalışıyorum göğüs ve biceps 2. gün omuz triceps 3. günde kanat ve bacak şimdi iki küçük yada iki büyük kası aynı güne koysam sıkıntı olmazmı sence ???
bench_O
son fotoğraflarda göğüste hacim kaybı gözle görülür. Birşeyler yolunda gitmiyor sanırım? beslenme yada program beni değiştir diyor.