• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Değişim.. 192 cm boy

tebrik ederim abi müthiş gelişim.uzun boy büyük dezavantaj bu spor için.bende 1.89 boyundayım ve hacim konusunda özellikle bicepslerde büyük sorun yaşıyorum.bende biraz yağlanmada mevcut ama kara kara nasıl gelişeceğimi düşünürken senin fotoğrafları görünce inan ki isteğim tekrar arttı.

tekrardan tebrik ederim :)

şimdi ekleyebildim pardon

Eklentiler

• 20120322-003517.JPG
    20120322-003517.JPG
    396,6 KB · Görüntüleme: 622
  • 20120322-003812.JPG
    20120322-003812.JPG
    379,6 KB · Görüntüleme: 638
  • Like
Reactions: Azi
definasyona girmeli miyim, hacme devam mı etmeliyim sizce arkadaşlar

Eklentiler

• 20120322-003242.jpg
    20120322-003242.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 573
  • Like
ne definasyonu vucudun gayet iyi yag oranın dusuk hacıme devam vücudun gayte guzel gelişmiş tebrikler özell,kle kolar bacak calısmıyosan calısmanı tavisye ederim

• Like
abi seni tebrik ediyorum ama son resimlerde 75 - 80 arası bir kilon gözüküyor. yaza 100 kg yağsız vücut öngörüyorum demişsin. bu biraz imkansız değilmi? 1 senede 9 kg kas yapmanın süper (hatta bazı genetiklerde imkansız)olduğunu düşünerek söylüyorum.

• Like
abi seni tebrik ediyorum ama son resimlerde 75 - 80 arası bir kilon gözüküyor. yaza 100 kg yağsız vücut öngörüyorum demişsin. bu biraz imkansız değilmi? 1 senede 9 kg kas yapmanın süper (hatta bazı genetiklerde imkansız)olduğunu düşünerek söylüyorum.

haklısın dostum oldukça zor

şimdi 86 kiloyum. ama yukarda gördüğün değişimi 5-6 ay gibi bi süre de gerçekleştirdim. hiç olmazsa 92-93 olurum diyorum yaza yağsız inşallah.

bacaklarımda fena değil, bir ara bacak resimlerinide ekleyeyim , leg press 250 kg üzerinde basıyorum. bilmiyorum iyi mi

• Like
Çok başarılı buldum ayrıca alt yapının önemini de ön plana çıkmış

• Like
herşey güzelde şu six packler öldürüyor beni.
tek sıkıntın six pack hocam sanırım

azmedicez sanırım :(

• Like
merhaba,

kollarındaki ve omuzlarındaki gelişim muazzam..özellikle yağsız gelişmeyi becermiş olman metabolizmanın ve çabanın etkisiyle çok güzel olmus..boyundan tahmin edebildiğim kadarıyla geçmişte basketbol ile uğraştıysan eğer omuz ve kolların hızlı yanıt vermesini tetiklemiş olabilir.

ancak ben göğüslerini zayıf buldum, göğüslere özellikle üst göğüse yönelirsen çok daha muazzam olacaktır.
mide olayında yağ oranın tek hanelilere düstükce packler belirginleşecektir.

tebrikler

92-93 kiloya kısa vadede yağsız ulaşmak zor görünüyor.
Başarılar.

elimden geleni yapıcam artık bakalım hep beraber görücez.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:36 ----------

herşey güzelde şu six packler öldürüyor beni.
tek sıkıntın six pack hocam sanırım

azmedicez sanırım :(

ya aslında ben de six pack yok 4 pack var, genetik . arnold da da öyle biliyorsunuz.

hafif yağ yaksam birşeyler var alta :)

ama hacim mi yağ yakmamı karar veremiyorum.

malum devlette çalışıyoruz, takım elbiseler olmamaya başladı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:39 ----------

merhaba,

kollarındaki ve omuzlarındaki gelişim muazzam..özellikle yağsız gelişmeyi becermiş olman metabolizmanın ve çabanın etkisiyle çok güzel olmus..boyundan tahmin edebildiğim kadarıyla geçmişte basketbol ile uğraştıysan eğer omuz ve kolların hızlı yanıt vermesini tetiklemiş olabilir.

ancak ben göğüslerini zayıf buldum, göğüslere özellikle üst göğüse yönelirsen çok daha muazzam olacaktır.
mide olayında yağ oranın tek hanelilere düstükce packler belirginleşecektir.

tebrikler

dostum bilgilendirici ve yapıcı yorumun için teşekkür ederim. evet basketbol oynadım doğru tahmin etmişin.

eleştirini dikkate alıcam , göğüs antremanlarımı özel bir güne alıcam

• Like
haftalık çalışma programınızı yazarsanız ayrıntıyla bizlerde yararlanırız. Bu arada yeni resimlerini bekliyoruz.

• Like
son fotoğrafımdan 10 gün sonra çekildi. sizce değişiklik var mı:)

1 ,5 - 2 kg arası kilo aldım...

Eklentiler

• Picture 50.jpg
    Picture 50.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 577
  • Picture 47.jpg
    Picture 47.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 556
  • Like
Back
Yukarı