projectx072
Üye
arkadaşlar 6 kg'lık dambıl aldım fakat bu beni nekadar süre idare eder yani bu dambılla kaç ay devam etmeliyim ve kaç ay sonra ağırlığı arttırmalıyım sizce ? ve ne kadar sürede etkisini görebilirim yardımcı olur musunuz
peki kolum 23 cm gibi birşey 6 kg ile ne kadar daha artar yani kaç cm olur sizce ?5 senedir spor yapıyorum düzwensiz şubata bırakmıştım martın başında 6 kg lık 2 dumbell aldım çok iyi geliştirdim kollar güzel oldu omuzum dardu genişledi göğüsüm şişti ama programın iyi olmalı 6 kg dan fazla alırdım ama sakatlanmıştımda bacağımdan
cevabınız için teşekkür ederim fakat fazla ağırlığı arttıramam çünkü biraz ekonomik sıkıntım var şu aralar sizce evde biceps başka türlü nasıl yapabilirim sizce ? yardımcı olursanız sevinirimDumbell ile hareket formlarını bozmadan gelebildiğin yerlere geldiğinde , ağırlığı artırmalısın , dumbell bench press , dumbell shoulder press , dumbell curl gibi hareketleri 6 kg ile 4x12 tekrar yapabiliyorsan ağırlığı artırman gereklidir.
dips ve barfiks ve 100 tekrarlı ve biceps için. Kardeşim saçmalama adam biceps diyor dediğibe bak .Dips yap git parkta barfiks çek 100 tekrarlı çalış