dambıl hakkında

arkadaşlar 6 kg'lık dambıl aldım fakat bu beni nekadar süre idare eder yani bu dambılla kaç ay devam etmeliyim ve kaç ay sonra ağırlığı arttırmalıyım sizce ? ve ne kadar sürede etkisini görebilirim yardımcı olur musunuz

peki hiç ağırlığı arttırmadan sürekli aynı kg la çalışırsak ne gibi sonuçlar ortaya çıkar ? bu arada teşekkür ederim cevabınız için

5 senedir spor yapıyorum düzwensiz şubata bırakmıştım martın başında 6 kg lık 2 dumbell aldım çok iyi geliştirdim kollar güzel oldu omuzum dardu genişledi göğüsüm şişti ama programın iyi olmalı 6 kg dan fazla alırdım ama sakatlanmıştımda bacağımdan

5 senedir spor yapıyorum düzwensiz şubata bırakmıştım martın başında 6 kg lık 2 dumbell aldım çok iyi geliştirdim kollar güzel oldu omuzum dardu genişledi göğüsüm şişti ama programın iyi olmalı 6 kg dan fazla alırdım ama sakatlanmıştımda bacağımdan
peki kolum 23 cm gibi birşey 6 kg ile ne kadar daha artar yani kaç cm olur sizce ?

Dumbell ile hareket formlarını bozmadan gelebildiğin yerlere geldiğinde , ağırlığı artırmalısın , dumbell bench press , dumbell shoulder press , dumbell curl gibi hareketleri 6 kg ile 4x12 tekrar yapabiliyorsan ağırlığı artırman gereklidir.

Dumbell ile hareket formlarını bozmadan gelebildiğin yerlere geldiğinde , ağırlığı artırmalısın , dumbell bench press , dumbell shoulder press , dumbell curl gibi hareketleri 6 kg ile 4x12 tekrar yapabiliyorsan ağırlığı artırman gereklidir.
cevabınız için teşekkür ederim fakat fazla ağırlığı arttıramam çünkü biraz ekonomik sıkıntım var şu aralar sizce evde biceps başka türlü nasıl yapabilirim sizce ? yardımcı olursanız sevinirim

Dips yap git parkta barfiks çek 100 tekrarlı çalış
dips ve barfiks ve 100 tekrarlı ve biceps için. Kardeşim saçmalama adam biceps diyor dediğibe bak .
project şınav çek o da fazla biceps yapmaz ama olsun dumbell ile çalış.

// Üyelere kullanıcı adlarıyla hitap edilmeli,kırıcı/küçümseyici üslup kullanılmamalı.Forum kurallarını okumak için TIKLAYINIZ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı