Creatin/Kullandığınız Marka/Tavsiye

ALPEREN

Özel Üye
Merhaba,

Creatin ürünü olarak ne kullanıyorsunuz?
Şuan kullandığım skip marka ürün bitmek üzere,

Aşağıdakileri düşünüyorum,

Ultimate Nutrition CreaPure, 1 kg (en makulu bu gibime geliyor)
Weider Pure Creatine % 100, 500 gr

görüşmek üzere...

Re: Creatin...Kullandığınız marka...Tavsiye istiyorum

ALPEREN dedi:
Merhaba,

görüşmek üzere...

kullandıgın kutu bitince ara vermelisin bence weider

Bana Kalırsa en Güzeli türkiyede olarak HARD LİNE Creatini Cok güzel Weider Benim vücutda fazla işlemedi ama HARD LİNE kulandıhımda Cok Fazla Etkisini gördüm Ben hard Lİne derim Tabi Fikir senin :)

Re: Creatin...Kullandığınız marka...Tavsiye istiyorum

ALPEREN dedi:
Merhaba,

görüşmek üzere...

creatine konusundan en önemli olan hususlardan biri, kullanılacak creatinin, kabataslak ifadeyle, iyi işlenmiş olması ve kana rahat karışması, hazım vs gibi sorunlar oluşturmamasıdır...belirttiğiniz markalardan ultimate creapure'ın bu özellikleri taşıdığını biliyorum (çünkü micronized hale getirilmiştir), weider konusunda bilgim yok, birşey diyemem...[USAda creatinin yeni türleri piyasaya sürüldü, özellikle creatin ester adı verilen türün oldukça iyi olduğu konusunda görüşler var...kana hızlı karışması, vücuttan atılan kısmının çok az olması, yükleme vs gibi dönemlere gerek kalmaması, daha az miktar alımıyla aynı yararı oluşturması (klasik creatin için genelde 5 gr, ester'de bu rakam daha da az)...]

HARD LİNE creatın cok ıddalı pantetını alman degussa fıramasından almıs mıkronıze fıltre edılmıs hem cok buyuk bı ıddada bulunuyor katalogunda bunu gore bılırsınız diğer creatınlerden farklı oldugunu ıdda edıyor için 0 zararlı made olan bır kaç creatınden bırıymıs.. bencede haklı super bı ürün.

Ultimate Nutrition CreaPure, 1 kg
Ben kullandım ara vermiştim yeniden başladım etkisi süper diyorum başka bişey demiyorum...

PANZEHİR bi aralar yazmıştı creatınle ilgili ama nerdeydi.
adamlar yazmış test etmişler üstüne ılk 5-6 gün günde20 grm yukleme. 6. hafta araverılır 1 hafta buna ramen nasıl faydası etkısı pek olmuyo?

ALPEREN dedi:
Arkadaşlar birde kullandım dozlarınız yazsanızda faydalı olsa.

Ben ilk zamanlar günde 5gr alıyordum.
Pek bir fayda göremedim.

Daha sonra ilk haftalar 15gr
sonralar 10gr aldım, 4 hafta sonra 1 ay ara...

10 gr üstünde birden alınca idrar acayip oluyordu, böbrekleri zorluyor sanırım.

creatin spor dünyasında, üzerinde en çok konuşulan ve tartışılan supplementlerden biri....creatin kullanımı konusunda genelde 2 tür görüş var: yükleme dönemini savunanlar ve gereksiz olduğunu düşünenler...yükleme dönemi, günlük 20 gr creatini 4 doz halinde(yani 5'er gr) maximum 1 hafta (ya da 4-5 gün) boyunca almak demek...bu dönemden sonra da günlük sadece 5 gr...ya da...günde sadece 5gr alarak başlamak...karar size kalmış...her ikisi de olabilir...aralarındaki tek fark, yükleme dönemlide etkileri daha çabuk görürsünüz....ama ister yükleme dönemliyi seçin ister diğerini, 4-6 hafta sonrasında 1-2 hafta ara vermekte yarar var....(daha evvelki mesajımda yeni nesil creatinden bahsettim, creatin ethyl ester...bu tür creatin için bunların hiçbiri geçerli değil...çok daha etkili ve fonksiyonel....bulabilirseniz bundan kullanın)

creatininizi sıvı bir basit karb(meyve suyu vs vs, tavsiyem powerade) ile almanız en etkili yoldur...creatininizi sıvı ile karıştırıp uzun süre bekletmeyin, hazırlayıp hemen tüketin, bekletecekseniz toz halinde bekletin...bol su içmeyi asla ihmal etmeyin ve kafein tüketiminizi minimuma indirin...

ALPEREN dedi:
Güzel bilgiler.
hard lıne bu aralar poset creatını pıyasaya cıkarıyor.kutu parası odemedıgınız ıcın fıyat 15-20 ytl. daha ucuz.1 kıloluguda cıktı.

ALPEREN dedi:

Pek bir fayda göremedim.

günde 20 gr dan 2 hafta kullandım. ilk gün aşırı bir fark oldu, ondan sonraki günler pek fark etmedi.

Deli333 dedi:
ALPEREN dedi:

Pek bir fayda göremedim.

günde 20 gr dan 2 hafta kullandım. ilk gün aşırı bir fark oldu, ondan sonraki günler pek fark etmedi.

bende creatine den sonuc alamadım..deli333 dediği gibi ilk hafta sonuc gerisi yok..cimrilikte yapmadım..dogru aldıgıma ınanıyorum..yukleme 1 hafta ve sonra gunde 10 gr..1 kg bitirdim..ultımate creapure..2 sefer kullandım..6-8 haftadan sonra ara vererek yani..bundan sonra glutamınle beraber kullanmayı dusunuyorum..bakalım sonuc ne olacak..

Back
Yukarı