Cinsel ilişki ve body

merhabalar arkadaşlar
Merak ettiğim bir konu var, cinsel ilişki vg'yi ne ölçüde etkiler? Antrenmanda kuvvet düşüklüğü yaşanır mı? Bunu nasıl engellerim?
Saygılar...

Abartmazsan yaşanmaz.
Sağlık açısından iyidir. Cinsellik yaptıkça tertosteron oranın artar, kemik sağlığı için faydalıdır, streesten kurtulursun.
Bu konu hakkında bir kaç konu var forumda.

Bu konuyu bende merak ediyorum çok cinsel ilişkiye girenlerde testeron seviyesi düşen diyen de var yükselen diyende neye inanıcaz şaşırdımx

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aşırı abartmadıkça asla etkilemez.
Aşırı abartıdan kastınız nedir? Sizin için normal olan benim için abartı veya size abartı olan bana normal olabilir?[DOUBLEPOST=1471467455][/DOUBLEPOST]
Abartmazsan yaşanmaz.
Sağlık açısından iyidir. Cinsellik yaptıkça tertosteron oranın artar, kemik sağlığı için faydalıdır, streesten kurtulursun.
Bu konu hakkında bir kaç konu var forumda.
Aşırı abartıdan kastınız nedir? Sizin için normal olan benim için abartı veya size abartı olan bana normal olabilir?

Aşırı abartıdan kastınız nedir? Sizin için normal olan benim için abartı veya size abartı olan bana normal olabilir?[DOUBLEPOST=1471467455][/DOUBLEPOST]
Aşırı abartıdan kastınız nedir? Sizin için normal olan benim için abartı veya size abartı olan bana normal olabilir?
onuda biz söylemeyelim sen bul yada anla işte bu forumda bayanlarda var

Cinsel ilişki insanoğlu'nun yaptığı her şey gibi normal dir . Yani kimse size cinsel ilişki yaşarsanız vücudunuz gelişmez gibi bir şey söyleyemez . Dinlenme günlerini güzel geçirdiğiniz taktirde hiç bir sıkıntı olmayacaktır .

Kardeşim cinsel ilişkinin sporla alakası yoktur.Ben bir kadınla seviştikten yarım saat sonra bile antreman yaptığım çok oldu. Ve hemen hemen hepsinde de çok iyi performans sergiledim.10-15 dakika sonra vücut kendini toparlıyor antremanda. Hatta spor bilimi uzmanları konuyu incelemişti, cinsel ilişkiden hemen sonra yapılan antreman da hiçbir olumsuzluk, güç ve kas kaybının olmadığını gösterdiler.Örneğin bir boksörün standart zamanlarındaki yumruk gücü ile cinsel ilişkiden sonraki yumruk gücü arasında hiçbir fark olmadığını gösterdiler.Bunun ölçümünü, bilgisayara bağlı bir darbe şiddetini ölçen kum torbasında denediler.ve sonuç aynı idi.
Cinsel ilişkiden 100 kat daha önemlisi,uyku. Uykuda sorun varsa, o zaman vücut toparlanmakta zorlanır.

Son düzenleme:
Kardeşim cinsel ilişkinin sporla alakası yoktur.Ben bir kadınla seviştikten yarım saat sonra bile antreman yaptığım çok oldu. Ve hemen hemen hepsinde de çok iyi performans sergiledim.10-15 dakika sonra vücut kendini toparlıyor antremanda. Hatta spor bilimi uzmanları konuyu incelemişti, cinsel ilişkiden hemen sonra yapılan antreman da hiçbir olumsuzluk, güç ve kas kaybının olmadığını gösterdiler.Örneğin bir boksörün standart zamanlarındaki yumruk gücü ile cinsel ilişkiden sonraki yumruk gücü arasında hiçbir fark olmadığını gösterdiler.Bunun ölçümünü, bilgisayara bağlı bir darbe şiddetini ölçen kum torbasında denediler.ve sonuç aynı idi.
Cinsel ilişkiden 100 kat daha önemlisi,uyku. Uykuda sorun varsa, o zaman vücut toparlanmakta zorlanır.
Çok teşekkür ederim, bilimsel bir açıklama... Bu kadar polemiğe gerek yoktu. Tekrar teşekkürler, saygılar...

Bir antrenör olarak sporcularımdan bu konu ile ilgili sürekli sorular alıyorum. Cinsel ilişkiye girip antrenman yapmak, vücut gelişimi açısından sorun teşkil etmez. Aksine, cinsel ilişki cardio etkisi yaratarak vücudu ısıtır ve ağırlık çalışmasına hazırlar.
Ancak bu durumun tersi; yani antrenman sonrası (özellikle vücudu yoran antrenman sonrasında) cinsel performansta düşüşler yaşanabilmesi olasıdır. Bu olumsuzluğu da Nitromax gibi takviyeler kullanarak önleyebilirsiniz.

Normalde bir çok kişi kötü yönde etkilediğini düşünebilir ancak aslında tam tersi bir durum olarak iyi etkilemektedir. Bir çok bilinen yanılgılardan biri de budur. Ağırlık kaldırmanı da kuvvetlendirir. Büyüme hormonu yüksek olacağı için gelişmi de hızlandırır.

Sadece düşen testo olarak düşünmeyin, ilişki sırasındaki vücudda yaşanan mutluluk ve keyif sadece vg ye değil genel olarak hayatımızada olumlu yansıma yapar.

Back
Yukarı