nitrococuk
Üye
* Squat' ta ne kadar iniyorsun ?
* Formun sence nasıl ?
* Formun sence nasıl ?
* Squat' ta ne kadar iniyorsun ?
* Formun sence nasıl ?
oğlum 45 kg dumbbellarla 10 tekrar row nasıl yapıyorsun len ? maşşalah. yani bir elinde 45 kg dumbbell diğeri de öyle toplamda 90 kg ?
ben bunu yapmak istesem herhalde form diye bi şey kalmaz
Carpe sunu söylemek istiyorum suana kadar 120 kg.10 bench yapipda dogal olan kimseye rastlamadim konusduklarimdan gercekden muazzam kuvvetlisin benchde ama 120 kg a 10 tekrar yapan biri ona oranla daha yuksek squat ve deadlift girmeli gozunuzu seveyim su parke salonlardan cikin hardcore bir salona yazilin.Ben yazin ankarada bir binanin 1. katindaki bir salona gidiyordum zemin parke idi 160-175 kg deadlift girdim 2 hafta ust uste
apartman sakinleri salonun kapanmasi icin oy toplamislar nerdeyse oturdugumuz yerler sallaniyor artik yeter diye hocadan duyunca gittim tum apartman sakinlerinden teker teker özur diledim benim sucumdu diye sonrada bidaha salona ugramadim hayatimda maruz kaldigim en sacma durumdu
senden özür dilemeni mi istediler ? bu ne saçmalık ya
Malesef olayı özetleyen bi örnek vermişin durum net yapcak bişi yok , buna benzer bi durum bizdede oldu şikayet üzerine salondaki aletlerin yerleri değişti. Squat yapacam plakaları bi uçtan bi uça taşıyorum amele gibi![]()
Evde çalışmanın güzel tarafları.. ağırlıkları yerine koymak zorunda değilsin, dumbbelları yere atabilirsin, sıra beklemek zorunda değilsin :badgrin:
Ah valla hayalim abi , sağlam parayı toparlayıp baya bi yüklü kilolarla benim odayı salon yapıcam bi günn , pederide başlatırım evde beraber light weight baby takılırz
Ama işte salon ortamıda farklı , salonda calısmak istiyor insan nolursa olsun.
yalnız evde tekten calısmıosn inş , ölüm tehliken var abi aman diyim benchde squatta riksli hareketler
bu arada ev müstakil galiba dumbelleri nasıl fırlatıosun![]()