Carb back Loading

Selam arkadaslar yaklasik 1 haftadadir uyguladigim clean bulk tarzi cbl diyetini gunluge cekmeye karar verdim bu diyet neyin nesidir diyenler foruma aratirsa rahatca bulabilir ayrica konuyu acma sebebim biraz zaman gecirmek gunde 2 ogun yiyorum oyle 4-5 ogun yiyen biri degilim bulasik yikamayi sevmem ama oturdumu saglam yerim neyse basliyalim artik
Sabah
Kendi yaptigim karisim omlet degisik lezzetli bi sey oldu
200 gr tavuk
10-20 adet zeytin
Cay
1667 kalori

Aksam
200 gr tavuk
30 gr ranch sos
Kasar peyniri
540 gr dondurma
1200-1300 kalori

Uyumadan once
50 gr sizma zeytinyagi
Kalori 450

11:10
175 gr yumurta 2 beyaz
112 gr az tuzlu hellim
55 gr zeytin y.
30 gr ranch sos
5 gr keten tohumu 1 er kasik pulbiber karabiber ( omlet )
+
200-300 gr tavuk ( ciğ )
15 adet yesil zeytin
3 bardak cay
D hormonu
Kalori: 1300-1400[DOUBLEPOST=1420364631][/DOUBLEPOST]Gayet guzel bi kahvaltiydi birazdan sekerimi olcucem degerleri yazarim ve bugun off carb yine alicam ama evde biceps triceps super set yapicam ve gym i temizlige gidicem biraz bosalir herhalde zaten su anda tam dolu degildir buyuk ihtimal cunku 10 saat falan yemek girmiyo bogazimdsn ve lif harici carb coj az ve metformin kullaniyorum bu arada.

@requ. bu diyetin öncüsü ve müdavimi,o carb i antreman sonralari aliyordu yanliz.birde kalori hesaplaman cokda Dogru gelmedi bana,ilk verdigin kahvalti 1667 kalori ne vardi o karisimdada bukadar kalori oldu diye düsünmedim degil:)

Bekci dedi:
@requ. bu diyetin öncüsü ve müdavimi,o carb i antreman sonralari aliyordu yanliz.birde kalori hesaplaman cokda Dogru gelmedi bana,ilk verdigin kahvalti 1667 kalori ne vardi o karisimdada bukadar kalori oldu diye düsünmedim degil:)
Ondan ogrendim zaten diyeti ve etkilerini simdiden hissetmeye basladim karisimda bu arada bolca zeytinyagi ve mayonez vardi :)[DOUBLEPOST=1420373347][/DOUBLEPOST]
540 gram dondurmayı tek öğünde neden yiyorsun? İnanılmaz yağ ve şeker alıyorsun tek öğünde
Beni kesmiyo bile daha olsa yerdim ama kutu bu kadardi :)

Carb back loading de carb. idman sonrası alınıyor, off gunlerde ise alınmaması gerek. Bu arada cbl de metformine gerek yok hatta kullanılmamalı. Amaç insülinin anabolik etkisinden yararlanmak
Bu yuzden kullaniyorum antrenman sinrasi carb larin direk kasin icine girmesi icin.

Aksam (19:30-8:00)
200 gr kadar tavuk-10 gr rannch sos
215 gr kasar
2 tane snikers
1 paket probis
Kalori:1907
Kan sekeri (20:15): 31 mg/dl[DOUBLEPOST=1420396241][/DOUBLEPOST]Ayrica ben bu diyeti anabolik etkiden ziyade yillar boyu yiyemedigim her keez yerken aval aval baktigim seyleri yiyebilmek icin yapiyorum :)

Dostum yanlisin var idman sonrasi yağ almicaksin karbo alacaksin yağ-karbo zıt enerji kaynagi biri varken öburunu alma ozellikle bu diyette zaten oyle idman oncesi protein yag sonrasi karbo protein .

CBL için bile olsa ekstrem karbonhidrat tüketiminden kaçın. CBL güzel ama kontrolden çıkmaya da çok meyilli bir sistem. Karbonhidrat alımını da tamamen yüksek glisemik indekse odaklama.

Back
Yukarı