Un yerine karnıbahar mı? Karnıbahara bayılırım, pizza ise mükemmel bir mutluluk öğünümdür,ama yiyemem yedikten sonra ise azap artçıları yaşarım. Karnıbahar ile artçı azap çekmeden gönül rahatlığıyla pizza yiyebilirim. Bu ikiliyi tuttum. Teşekkürler,sebzenin mutluluğa katkısı gözardı edilemez.Yazmayalı bayağı olmuş, beslenme konusunda disiplinsizliğim nedeniyle hala kilo veremedik.
Bugün yaptığım Low-Carb Pizza (Pizza hamuru için un yerine karnıbahar kullanıldı)
88gr yağ
55gr karb
104 gr prot
21 gr lif
1428 kcal
Kahvede kafein var, metabolizmayı hızlandırır, uyku açar enerji verir. Ama öyle aman aman bir etkisi yok. Zaten çok sık içtiğim için yatmadan önce içsem bile uyuyabiliyorum.Takipteyim kardeşim merak ettiğim kahve iyi geldiğini biliyorum antreman öncesi fakat ne ise yarıyor açıklar misin?
Un yerine karnıbahar ayrıca pilav gibi de pişirilebiliyor. Tat olarak tabii çok birşey beklemeyin.Un yerine karnıbahar mı? Karnıbahara bayılırım, pizza ise mükemmel bir mutluluk öğünümdür,ama yiyemem yedikten sonra ise azap artçıları yaşarım. Karnıbahar ile artçı azap çekmeden gönül rahatlığıyla pizza yiyebilirim. Bu ikiliyi tuttum. Teşekkürler,sebzenin mutluluğa katkısı gözardı edilemez.
eski bir pizza ustası olarak 10 aydır filan hiç yemiyorum. canımı çektirdin hocam çok leziz görünüyorDünün Logu (5.Gün)
Öğlen
250gr Tavuk Göğüsü , 2 yk zeytinyağı
Ara Öğün
Fıstık
Akşam
Keto Pizza (no carb)
Taban Malzemesi -Yapımı
Kaşar Peyniri (rende)
Yumurta (3)
Krem Peyniri
Bu 3ü karıştırılıp yağlı kağıda serilir, sertleşinceye kadar fırınlanır.
Üst Malzeme
sosis, salam, sucuk, domates sosu (çok az), mozerella
üst malzeme tabana konulup 15-20dk daha fırınlanır.
![]()