• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bulking formum

Onelikle merhaba herkese.. Herkes acti birde ben acayim dedim yorumlarinizi bekliyorum..:)
Boy:176
Kilo:81
Omuz: 124
Gogus:107
Kollar:39
Bel:81
Bacak:59.5
Kalf:38
Beslenme programim genelde gunluk 180 gr civari protein 260-280 arasi karbonhidrat 80 gr civari da yag tuketiyorum...
T3cNa8.jpg
SdbZdQ.jpg
toXWWX.jpg
RwISq9.jpg
yPYsxd.jpg
ew93Ya.jpg
DkduWh.jpg
omuzlarda bi dengesizlik vb sorunlarim yok foto cekinirken yanlis pozlama yuzunden boyle gozukuyor bazi fotolarda:D ve fotolarda olculerde soguk zamanda yapilmistir
bunlarda benim vücut ölçülerim(soğuk iken)
boy 173cm
kilo 80
bel 75
omuz 128 cm
göğüs 107 cm
bacak 60 cm
calf 40 cm
kol 40 cm
not: bunlar 5 ay önceki ölçülerim hadi kolay gelsin 15 ay oldu bu spora başlayalı[DOUBLEPOST=1482333246][/DOUBLEPOST]
boy 173cm
kilo 80
bel 75
omuz 128 cm
göğüs 107 cm
bacak 60 cm
calf 40 cm
kol 40 cm
not: bunlar 5 ay önceki ölçülerim hadi kolay gelsin 15 ay oldu bu spora başlayalı
yağ oranımda % 12 idi

boy 173cm
kilo 80
bel 75
omuz 128 cm
göğüs 107 cm
bacak 60 cm
calf 40 cm
kol 40 cm
not: bunlar 5 ay önceki ölçülerim hadi kolay gelsin 15 ay oldu bu spora başlayalı[DOUBLEPOST=1482333246][/DOUBLEPOST]
yağ oranımda % 12 idi
Helal len sana :D ama anlayamadigim ortaya iddia atan sen ispatlayamayan sen , millete laf atan hakaret eden sen , ve surekli kendinin iyi oldugunu iddia eden yine sen :D ben sana kotusun soylesin boylesin demedim ama dedigim gibi assagilik olunca insan yalana basvurur :D

@eren123321 hack squatta 50 kg basarken 1 ayda 160 kg ye çıktı ağırlık sen düşün artık nasıl birşey olduğunu çok fazla kreatin kullandım mp hardline scitec vs ama mp gibisi yok yani
niye öyle diyon adam 1 ayda 110 kg squat arttırmış :D:D phillerenn

Helal len sana :D ama anlayamadigim ortaya iddia atan sen ispatlayamayan sen , millete laf atan hakaret eden sen , ve surekli kendinin iyi oldugunu iddia eden yine sen :D ben sana kotusun soylesin boylesin demedim ama dedigim gibi assagilik olunca insan yalana basvurur :D
kardes 5 aydır fly basmıyorum diyorum daha ne diyim bilemedim sana göre aşağılık isem öyle kalayım ne önemi var[DOUBLEPOST=1482338802][/DOUBLEPOST]
@eren123321 hack squatta 50 kg basarken 1 ayda 160 kg ye çıktı ağırlık sen düşün artık nasıl birşey olduğunu çok fazla kreatin kullandım mp hardline scitec vs ama mp gibisi yok yani
niye öyle diyon adam 1 ayda 110 kg squat arttırmış :D:D phillerenn
onada yalan dersin kardeş ama önemli değil.yalancımıyım size göre evet nasıl olduğunu acıklıyım squat olayını çünkü geentik harikasıyım nerdeyse her ay 1kg kas kazanan biriyim be 50 cm bacaklar spora basladıktan 5 ay içinde 5 cm büyüdü o yüzden bastım bide 50 kg yi yaparken aşırı derecede çok çömeliyormuşum hoca gösterince arttı yani her ikiside daha nediyim ama inanma sen

Son düzenleme:
tamam kardeş kralsın genetiğin harika arnold yanında halt etmiş egon tatmin oldu mu
ben harikayım demedim arkds hava atmıs ölçüleriyle bana bende benimkileri yazdım o kadar[DOUBLEPOST=1482339662][/DOUBLEPOST]
ben harikayım demedim arkds hava atmıs ölçüleriyle bana bende benimkileri yazdım o kadar
sen burda mütavazi birine gelipte kibirli egolu diyorsan ne deyim artık sen yalancı de dur sen zaten önemsiz birisin benim için bu da bu kadar

Eren konuşmalarına bakılacak olursa zeka yaşın adından nickinde erenden sonraki ilk 2rakam fazla boş konuşma bence.geçen bi posstta gördüm ağırsağlam furkana bench basamıyor falan demişsin bi videonu atta göreşim genetik harikası

anca boş laf yapar bu boşver kardeşim takma , yok 35 kg dumbell fly yapıyomuş 45 cm kolları varmış , 1 ayda 110 kg squat arttırtmış :D

2 ayda 4 kilo başarılı arka kolunu ayrıca beğendim hangi hareketleri yapıyorsun o bölge için ? ☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dar bench dips z bar extension bu tarz hareketler yapıyorum sabit bı programın yok
Anladım bende hep aynı şeyleri yapmaktan bıktım hocanın verdiği programa göre çalışıyorum programdan çıkmak da pek istemiyorum ama belki bişeyleri yanlış yapıyorum ant sonrası o bölgeyi hissedemiyorum

Anladım bende hep aynı şeyleri yapmaktan bıktım hocanın verdiği programa göre çalışıyorum programdan çıkmak da pek istemiyorum ama belki bişeyleri yanlış yapıyorum ant sonrası o bölgeyi hissedemiyorum

Eğer geçmişin varsa bu sporda superset stop set ters piramit gibi şeylerle vücudunu sasirtabilirsjn

Back
Yukarı