bulk olmadan kışı gecirsek ne olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OvO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OvO

Üye
forumda arastırdıgım kadarıyla kısın bulk yazın difinisyon donemi oluyomus .
sorum belki cok sacma ama bu BB yi anlamaya calısıyorum etrafımda sorabilecegim bilgili birileride yok beni maruz gorun .
sorum ise yazınki halimizi hic bozmadan , beslenmemizi degistirmeden , yağ oranı düsük olan vücüdumuzla kışı geçirmek istesek bunun ne gibi negatif yönleri oluyoki bulk donemine girmeyi tercih ediyoruz ?
Şimdiden tşkrler .

Kütle kazanamazsın olay bu.Kışın bulk yapılmasının sebebi yazın sıcaklar bastırdığı için ağır antrenmanlar ve beslenme programları yapmak bünyeyi çok zorlar.Yaza doğru definisyon yapılmasının bir amacıda yazın plajlarda boy gösterilecek olmasıdır.

Plajda gösteri yapmak için çalışanları etkiler

bulk demenin de tam olarak manasini iyi bilmek lazim. Her buldugunu yemek demek bulk olmak degildir. Yani bulk donemde illa ki yag da kazanilir ama temiz bir bulk donemi her zaman kabul gorur.

Temiz Bulk nedir'e ufak bir açıklama yapmak istiyorum ..

Karın kaslarının sıkıldığı zaman görüldüğü döneme temiz bulk deniyor , profesyoneller gibi göbek yapıp define olmamız imkansız olduğu için tedbiri elden bırakmamak en doğrusu ...

Temiz Bulk nedir'e ufak bir açıklama yapmak istiyorum ..

Karın kaslarının sıkıldığı zaman görüldüğü döneme temiz bulk deniyor , profesyoneller gibi göbek yapıp define olmamız imkansız olduğu için tedbiri elden bırakmamak en doğrusu ...

Cok haklisin, sonra define olacagiz derken kas kaybi da muhtemel gozukuyor , cunku cok fazla yaglanmis oluyor insan.

illa bulk - define seklinde ilerlenecek diye bir olay yok.

Yuksek hacim sahibi olmak isteyenler icin mecburi bir durum olsa da istedigi hacmi elde etmis, sekle kavusmus kisinin bulk yapmasina gerek yoktur. ZAten belirli bir kalori duzeyinin kesnidini formda tuttugunu bulmustur. Bu kisi sadece kisin vucudun yag tutmaya yonelik egilimi sebebiyle cok az kalori kismasina veya cok az fazladan kalori harcamasina gitmelidir.

Kisacasi illa bulk veya define olacaz diye birsey yok.:)

Tabiki % 3-5 yag oraninda kisin kalmaya calismak biraz sagliksiz bir durum ( Profesyonel degilseniz)

ben kac yıldır kılo verme döneminde oldugum icin( artık degilim tabii) hicbulk yapmadım simdiye kadar ve kas artısı olayınıda yasadım hala da yasıyorum istikrarlı calısıldıgı sürece arkadasımızında dedigi gibi temiz bulk oldugu sürece bence hacim olur bayan olarak ben hacim yapabiliyorsam üstelikte bulk yapmadan erkek haliyle yapar:)

hiç hacim almadan zaten istediğimiz vücuda kavuşamayızki direk şekillenmeye girince onun için ister fitness ister vg sporu yapalım ilk iş belli bir hacime ulaşıp sonra şekillenmeye girmek olur

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:30 ----------

birde şöyle bir şey okumuştum yanılıyorsam düzeltin kışı bulk olmadan define bir şekilde geçirince yağ oranı çok düşük olunca hasta olma riski yükseliyormuş

Back
Yukarı