ineedpower
Üye
ben avantaj derken kavga veya dövüşten bahsetmedim.düşünsene montun içinde bulk bir adam birde define adamFutbol oynadığım 8 sene boyunca sürekli 6packtim. Yani korunuyor eğer isterseniz ama spor salonlarında dolu vardır sürekli yağlı gezip ağır çalışan ama yıllardır her soruşunuzda 'aga bulkum ya seneye sağlam define olucam' diyen, yukardabir üye söylemiş, insanlara biraz kolay geliyor bulk kalmak çünkü define kalmaktan kat kat kolay. -sözüm meclisten dışarı gerçekten diet disiplinini sürdürebilicek fakat bulk ve iri gözükmeyi sevenler de var-
Bir miktar kütleden sonra çok rahat yıllar boyu define kalabilirsin, ama biz Türklerin yemek alışkanlığının önemli ölçüde engel olduğu aşikar.
@ineedpower
Bence hiçbir açıdan avantajı yok bulk gözükmenin, ha dersen kavgadır vs. dir caydırıcı olur; ben hiçbir zaman bunu düşünerek bulk kalmazdım,spor spor içindir.
Kışın bulk olma şartıda yok,kendimizi şartlandıran yine kendimiziz.
Şahsen ben kışın ortasında bile omzunda damarlarla gezen kişilere imrenerek bakıyorum.
bulk adam iri gözükür dev gözüyle bakılır iri kıyım gezmek bana göre avantajlı bir durum.