bulk gibi görünmek mi ? yoksa define mi görünmek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan voltaj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bulk mu? definemi?

• Bulk

Votes: 65 30,0%
  • Define

Votes: 152 70,0%

• Total voters
    217
Futbol oynadığım 8 sene boyunca sürekli 6packtim. Yani korunuyor eğer isterseniz ama spor salonlarında dolu vardır sürekli yağlı gezip ağır çalışan ama yıllardır her soruşunuzda 'aga bulkum ya seneye sağlam define olucam' diyen, yukardabir üye söylemiş, insanlara biraz kolay geliyor bulk kalmak çünkü define kalmaktan kat kat kolay. -sözüm meclisten dışarı gerçekten diet disiplinini sürdürebilicek fakat bulk ve iri gözükmeyi sevenler de var-
Bir miktar kütleden sonra çok rahat yıllar boyu define kalabilirsin, ama biz Türklerin yemek alışkanlığının önemli ölçüde engel olduğu aşikar.

@ineedpower
Bence hiçbir açıdan avantajı yok bulk gözükmenin, ha dersen kavgadır vs. dir caydırıcı olur; ben hiçbir zaman bunu düşünerek bulk kalmazdım,spor spor içindir.
Kışın bulk olma şartıda yok,kendimizi şartlandıran yine kendimiziz.

Şahsen ben kışın ortasında bile omzunda damarlarla gezen kişilere imrenerek bakıyorum.
ben avantaj derken kavga veya dövüşten bahsetmedim.düşünsene montun içinde bulk bir adam birde define adam
bulk adam iri gözükür dev gözüyle bakılır iri kıyım gezmek bana göre avantajlı bir durum.

%9-%14 yağ oranı arasında olmak isterdim. Kalıplı durup düz karınlı, sağlam göğüs, kol ve sırt kaslarına sahip bir vücut istiyorum.

Define olmak daha iyidir ama tişört falan giydiğinde içinde kayboluyorsan define olmanın pek bi numarası yok bana kalırsa. Bi de bulkken çok iyi durmaz zaten kolların vs. dolu durmaz mesela 40 cm çok define kollu birinin kolları duruma göre 43-44 cm bulk birinin kollarından daha iri durabilir. Yeterince kütleli olduktan sonra define olmak en iyisi hem çok iri hem define olmak zor maalesef bizim için. Şahsen 30 cm kolu olupta sürekli karın kası gösteren tipleri gördükçe oyum bulk vücuda kayıyor. Tabi full yağlı olup benm kollarım senden büyük falan diyen gerizekalılar da ayrı mesele olur da neyse:)

ee ozaman ortası nı bulalım :)) Bana görede yarı bulk diye tabir ettigimiz yani ne bulk ne define.Bir de olayın bu boyutu var mesala benim kışın karın kaslarım olsa neolcak olmasa bana göre en makul olan kışın max kütle kazanıp mart nisan gibi definasyona başlamak.En azından vücut orantılı bir şekilde kendini gösterir

benimde oyum define.amacımız max hacim max define degilmi zaten :)

ikisinin arası aslında ama bu zor o yüzden define daha iyi. bide boy kısa bulk olsam çok çirkin durur :)

Kesinlikle Define gözükmeyi tercih ederim... Hatta gavur bodycilerin bir sözü vardır " No Cuts , No Sluts " diye :)) Yani definasyon yoksa karıkızda yok gibi bir manaya geliyor. Önemli Olan Hacimli değil kasların kaliteli ve belirgin olmasıdır bence.

Tabiki define şu 2 yıl içersin de hiç bulk olmadım düşünmedim de.

Dwayne Johnson gibi 1.96 olunabilinirse bulk :D

Eklentiler

• 970612_10151734147959384_1014598965_n.jpg
    970612_10151734147959384_1014598965_n.jpg
    145 KB · Görüntüleme: 498
  • the-rock-dwayne-johnson-2013-588x400.jpg
    the-rock-dwayne-johnson-2013-588x400.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 429
Benim istediğim hangi gruba giriyor bilmiyorum ama biraz bulk gibi biraz define gibi istiyorum yani giydiğim tshirt belimede kanatlarada cuk oturmalı ve estetik gözükmeli hayvan gibi değil ama ince kuru bir vucutta istemem 80 den aşağı bel olmamalı çok kötü göüküyor ortadan kırılacak gibi duruyor onun için yarı bulk yarı define.

Define all the way. Şahsen bulk a karşıyım. Ben 1 yıl önce 17 yaşındayken 180 boyla 52 kiloydum, şu anda 63-64 kiloyum, ve yağ neredeyse sıfır, inanılmaz define bir vücut ama hacimsiz sayılırım. Azimle çalıştım, o zapzayıf halimden normal ölçülere yaklaştım, şimdi hefedim, bir sonraki yıl 75 kiloya define bir şekilde yaklaşmak. İmkansız değil.

bende eğer çöp adam gibi olucaksam hiç define olmayayım hayvan olıyım daha iyi :D

hangisine giriyor bilmiyorum ama scott adkins ve yenilmez II deki amerikalı boksörün
vücutları çok iyi. adamlarda hem karın çok iyi çıkmış hemde kibrit çöpü gibi değiller :D

Back
Yukarı