bulk gibi görünmek mi ? yoksa define mi görünmek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan voltaj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bulk mu? definemi?

• Bulk

Votes: 65 30,0%
  • Define

Votes: 152 70,0%

• Total voters
    217
Sürekli çıplak geziyorsanız ki o da ya hamam da tellak olmayla yada bir tatil köyünde animatör olmayla olacak bir şey tabiki define olmalı.
Üzerime giydiğim otursun, yolda beni gören vücutçu olduğumu anlasın diyorsanız tabi ki bulk olmalı.
Ben bulktan yanayım her zaman, gerçi yeni nesil veletler kafayı karın kası ile bozmuşlar onları da bu ikisi şıktan ayrı düşünmek lazım :)

hangisi daha zor ? elbette define olmak define kalabilmek ona göre antrenman yapmak daha zor.ve bence bulk diyen kendini kandırır.bulk olmak gerek ama illaki önüne geleni yiyip karın bölgesini kapatmak bulk olmamalı bence.amacım kapatmadan büyümek.umarım başaracağım

ben şuna şaşırıyorum. Çoğu kişi sürekli baklavalarının olacağını ve olduğu gibi kalacağını zannediyor. böyle zannedenler gösterseler ya bir tane uzun süre en az 1-2 yıl formu bozulmadan baklavalı kalan birisini? ufacık kaçamaklarda bile hemen gidiyor.

tabi herkesin fikrine saygım var ama yani doğrularıda göz ardı etmemiz lazım

Çok sağlam kütle olduktan sonra kolay kolay kimse bulk görünüm istemez, bulk görüntü sevmemizin sebebi iri görünmeyi istemek, kuru kas kütlesiyle de tatmin edici iriliğe ulaşmak çok zor olacağı ve uzun süreceği için de şimdilik bulk görünmeyi tercih ediyoruz mecburen.

ben şuna şaşırıyorum. Çoğu kişi sürekli baklavalarının olacağını ve olduğu gibi kalacağını zannediyor. böyle zannedenler gösterseler ya bir tane uzun süre en az 1-2 yıl formu bozulmadan baklavalı kalan birisini? ufacık kaçamaklarda bile hemen gidiyor.

1 yıl değil 10 yıl da korursun, vücuduna ciddi kütle katmış ve dilim dilim baklavaları çıkarmış olan birisi zaten bu spora yıllarını vermiştir, o tecrübeyle de ömür boyu bozmadan korur görüntüsünü eğer isterse.

Son düzenleme:
Çok sağlam kütle olduktan sonra kolay kolay kimse bulk görünüm istemez, bulk görüntü sevmemizin sebebi iri görünmeyi istemek, kuru kas kütlesiyle de tatmin edici iriliğe ulaşmak çok zor olacağı ve uzun süreceği için de şimdilik bulk görünmeyi tercih ediyoruz mecburen.

1 yıl değil 10 yıl da korursun, vücuduna ciddi kütle katmış ve dilim dilim baklavaları çıkarmış olan birisi zaten bu spora yıllarını vermiştir, o tecrübeyle de ömür boyu bozmadan korur görüntüsünü eğer isterse.

valla çok denk gelmedim full formu uzun seneler boyunca bozmadan baklavalı birine istersen hayatın spor olsun ister başka birşey insanlık hali illaki aksilikler çıkar. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

mevsime göre değişecek şey kışın bulk yazın define olduğumuz dönem olduğunu için define derim ben tabi genel olarak söyleyecek olursam bulk iri görünmek her açıdan avantaj sağlar

yazın plajda define görünmek en iyisi ama kışın bir kazağın montun içindeyken iri görünmek önemli; üstünde tonla kıyafet varken baklavaların da damarların da bir önemi kalmıyor malesefki

imkan olsa rocky nin dediği gibi hem iri hem de define görünmek iyi olurdu Arnold gibi

Son düzenleme:

Futbol oynadığım 8 sene boyunca sürekli 6packtim. Yani korunuyor eğer isterseniz ama spor salonlarında dolu vardır sürekli yağlı gezip ağır çalışan ama yıllardır her soruşunuzda 'aga bulkum ya seneye sağlam define olucam' diyen, yukardabir üye söylemiş, insanlara biraz kolay geliyor bulk kalmak çünkü define kalmaktan kat kat kolay. -sözüm meclisten dışarı gerçekten diet disiplinini sürdürebilicek fakat bulk ve iri gözükmeyi sevenler de var-
Bir miktar kütleden sonra çok rahat yıllar boyu define kalabilirsin, ama biz Türklerin yemek alışkanlığının önemli ölçüde engel olduğu aşikar.

@ineedpower
Bence hiçbir açıdan avantajı yok bulk gözükmenin, ha dersen kavgadır vs. dir caydırıcı olur; ben hiçbir zaman bunu düşünerek bulk kalmazdım,spor spor içindir.
Kışın bulk olma şartıda yok,kendimizi şartlandıran yine kendimiziz.

Şahsen ben kışın ortasında bile omzunda damarlarla gezen kişilere imrenerek bakıyorum.

Define bir vücuda sahip olmak istemeden önce vücudum çok iri olmalı. Çok iri bir vücuda sahip olmadığım için şuan bulk en iyisi.

Bulk kadar iri define kadar yagsız :p

Bulk denince akla çok aşırı yağlı, iri, pehlivan gibi olan,

define denince ise sadece six packı gözüken ve üstüne bişey giyince içinde kaybolan birisi gelmemeli insanın aklına.

Define olmak her zaman daha iyidir bana göre. Fakat üste bir tişört veya gömlek giyince de içinde kaybolmamalı insan. Yani sonuç define, fakat yeteri kadar hacim olması kaydı ile.

ama adamda yag neredeyse yok ama hacımlı gene bızım bulkumuz kadar adamın defınesı var :D

elbiseliyken bulk,plajdayken define:)

bencede yeterince kütle yaptıktan sonra define iyidir,ama yeterince hacimlenilmeli....

Back
Yukarı