bulk dönemi beslenme TAIPAN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taipan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzun suredir bu forumun uyesiyim. Bugune kadar bir terbiyesizlik yaptigimi dusunmuyorum. Mobilden fotonu acamadim ama paylastigina gore kendine guveniyorsun.basarilarinin devamini diliyorum. Dilerim her 1,5 ayda bir 8 kilo katarsin kendine(kuru kas,yagli kas artik nasil tarif ediyorsan) :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Daha iyileri senin olsun beniim kendime güvendigim yok bulk'a girmeden önce 66 kiloydum şuan 74' kiloyum ve şuanki halimi attım sana 1.5 2 ay oldu bulka gireli yoldan geçen adamı cevirsen şu vucuta 8 kilo yağ varmı diye sorsan güler tek istedigim milletin emeğine çamur atmaman imkansız birşey mi ? 2 ayda 8 kilo almak ben sana tutupta 2 ayda 8 kilo kuru kas inşa ettim demedim bunda abartılacak ne var yağlanmadımda demedim yağlandım ama çok aşırı yağlanmadım attıgım fotografa bakıp yorum yapmanı isterdim.

@Eresbos okuduğu bir makaleye göre, şartların yerinde olduğu kabul edilerek, ayda 800 gr ile 2 kg arası kas kütlesi kazanılabileceğini söylemiş, bunda yanlış veya gülenecek bir durum yok. Yeni başlayanlar, gelişme sürecini yaşayanlar için durum budur, genetik zirvenize yaklaşmanıza paralel olarakta bu gelişim düşüş gösterir. İlk 6 ay 9 ay vs. şu kadar geliştim, bu kadar kg aldım durumunun sebebi de bu tezin varlığıdır, dikkat ederseniz ilerlemiş sporcular da adım adım ilerlemek için büyük çaba harcar, yani gelişim oldukça yavaşlar, doğal.
:D Allah allaha kardeşim ben sana saf 8 kilo saf kas kazandım demiyorumki ? sence 8 kilo yağ kazanmış bi vucut'ta bu kadar yağ oranı olurmu şu resme bak sonra yorum at terbiyesizlik yapma
her bulk'a giren aldıgı kiloların hepsi yağ mı ? sen 4 kilo saf kas ne demek biliyormusun ?
https://imageshack.us/i/iqNCa62qj[DOUBLEPOST=1413292000][/DOUBLEPOST]

Peki sen benim ne yigip ne içtigimi biliyormusun hic tuz kulanıp şeker kulandıgımı biliyormusun ? atıgım resme bakabilirsin 8 kilo yağ varmı yokmu diye herkezin genetigi farklıdır ben istedigim zaman kilo alıyorum istedigim zamanda kilo veriyorum
Üye olduğum günden bu güne dek kimseyle lakayt, saygısız ve terbiyesiz bir diyalog içine girmedim, yaşı büyük / küçük herkesle saygılı konuşmak gerektiğini düşünerek hareket ediyorum, kahvede okey oynadığımızı zannetmiyorum,o yüzden bu soruya cevap vermeyeceğim, yorumu forumdaşlara bırakıyorum.

Bulk için biraz yetersiz kardeşim eğer hedefin büyük degilse normal ama bana göre yetersiz ben 1.5 ayda 8 kilo aldım yağlanmadan
ama benim 6 ögünümün 6'sıde karbonhidratlı

bak ben bu mesajina cevap yazdim.sen burada yaglanmadan 8 kilo aldim demissin. Vucut yag almadiysa ne aldi? Benim buradan anladigim yag almadan 8 kiloya yakin kas yaptigin.ben buna tepki gosterdim. 8 kilo almak zor birsey degil(yag+kas+su),ben kimseye camur atmadim,emegini hor gormedim. Bu sekilde kilo aldim diyorsan tebrik ederim.basarili bulk olmus.haftada 2kg almak iyi birsey.

@Eresbos okuduğu bir makaleye göre, şartların yerinde olduğu kabul edilerek, ayda 800 gr ile 2 kg arası kas kütlesi kazanılabileceğini söylemiş, bunda yanlış veya gülenecek bir durum yok. Yeni başlayanlar, gelişme sürecini yaşayanlar için durum budur, genetik zirvenize yaklaşmanıza paralel olarakta bu gelişim düşüş gösterir. İlk 6 ay 9 ay vs. şu kadar geliştim, bu kadar kg aldım durumunun sebebi de bu tezin varlığıdır, dikkat ederseniz ilerlemiş sporcular da adım adım ilerlemek için büyük çaba harcar, yani gelişim oldukça yavaşlar, doğal.

Üye olduğum günden bu güne dek kimseyle lakayt, saygısız ve terbiyesiz bir diyalog içine girmedim, yaşı büyük / küçük herkesle saygılı konuşmak gerektiğini düşünerek hareket ediyorum, kahvede okey oynadığımızı zannetmiyorum,o yüzden bu soruya cevap vermeyeceğim, yorumu forumdaşlara bırakıyorum.

olayın buraya gelme amacıda bu yeni başlayan birinin kas kütlesi kazanması normal biliyorum ama resme bakması için şiddetle uyardım ama arkadaş resme bakmayıp saçma sapan yorum yapıp çamur attı sence o attıgım resimde 1 aylık gibi bi gelişim varmı ?[DOUBLEPOST=1413293612][/DOUBLEPOST]
bak ben bu mesajina cevap yazdim.sen burada yaglanmadan 8 kilo aldim demissin. Vucut yag almadiysa ne aldi? Benim buradan anladigim yag almadan 8 kiloya yakin kas yaptigin.ben buna tepki gosterdim. 8 kilo almak zor birsey degil(yag+kas+su),ben kimseye camur atmadim,emegini hor gormedim. Bu sekilde kilo aldim diyorsan tebrik ederim.basarili bulk olmus.haftada 2kg almak iyi birsey.

ben özür dilerim suç başta bende hic yağlanmadım derken hatta ettim onun için özür diliyorum ama sen 2 ayda 8 kilo kas yaptın dercesine alay ettin resim attım sana yeni cekinmiş oldugum ama ona bakmayarak dahada alaycı tavırlarına devam ettin tek istedigim resme bakıp 8 kilo yağ mı inşa etmişim yoksa başka birşey mi o kusura bakma biraz sert filan laflar söylemiş olabilirm ama benim hayatım mutfak + spor salonu + iş'de geciyor çarşıya cıkıp gezmeye bile vaktim olmuyor bu kadar şeyi yapıyorken senin böyle birşey demen beni sinir eti

Eresbosu forumda gorurum uzun zamandir bu konudaki yazilarida okudum ne alay ettigine nede kucumsedigine katilmiyorum dedigi tek cumle olan" 1.5 ayda 8 kilo kas dahami mantikli " dan nerelere getirdin olayi ayrica eresbosa olan saygim 1 kat daha artti onca dedigin seye ragmen alttan alip sinirlenmeyip sakin kaldigi icin

9.4. Kişilere kullanıcı adları ile hitap ediniz
Kural; sokak ağzı-argo (usta,birader,kanka vb.) yada sözlük jargonu (panpa,hacım,vb) gibi durumlarda geçerli olup, aynı zamanda karşısındaki üyeye rahatsızlık verdiğinde yada tacizkar-kışkırtıcı durum oluşturduğunda uygulanacaktır. Günlük kullanımda geçen yada karşısındakine saygı amaçlı söylenmiş üstad,kardeşim hocam gibi art niyet taşımayan yada forumun seviyesini düşürmeyen kullanımlara izin verilecektir.
Forum yönetiminin üyelerin kullandıkları farklı hitap şekillerine müdahale hakkı saklıdır.Ayrıca yukarda bahsedilen saygı amaçlı hitap şekillerinin mesaj içinde alay etme,yargılama, ötekileştirme ya da herhangi bir şekilde art niyetli kullanılmaya çalışılması durumunda da yönetimin müdahale hakkı saklıdır.

Kural ihlali durumunda üye uyarı alır ve tekrarı halinde süreli uzaklaştırılır.

Back
Yukarı