Bulk antremanı kaç dakika olmalı?

1 saat çok değil mi yaw? zaten bulkta 4 hareket felan oluyo
ağırlık çalışmaya başladığımızda büyüme hormonu artar ama çalışmamız 1 saati geçerse katabolik(kas yıkıcı) corsitol hormonu artmaya başalar bunun olmasını istemessiniz aynı zamanda uzun süreli kardiyolarda da geçerlidir....

Bir antrenman 45 dakikayı geçmemeli belki uzun dinlenme süreleri ve ısınma soğuma derken maksimum 1 saat. Benim ki her zaman 30-35 dakika sürer bu yüzden salonda adım çıktı :D
Antrenman süresinin büyüme hormonu kortizol ilişkisi ile değil Testorsteron Kortizol ilişkisi vardır, antrenmandan yaklaşık yarım saat sonra testosteron düşmeye ve kortizol yükselmeye başlar, her ne kadar kortizol enerji artışı sağlasa da kas yıkımına neden olur.

Benim 1 saatte bitiyor. Evde çalıştığım için ağırlıkları tak çıkar çok vakit gidiyor. birazdan dinlenince ant bayağı uzuyor. Ama 1 saat iyidir bulkta hareketleri ağır girdiğin için set aralarında iyi dinlenmen lazım

ARSON hocam yaklaşık 8 aydır ağırlık çalışıyorum.. bütün bölgeler için antreman proğramı gönderirseniz çok sevinirim.. bir de TEK BÖLGE antremanı en az ve en fazla kaç hareketten oluşmalıdır.şimdiden teşekkürler

Back
Yukarı